Відновлюємося після свят: рецепт приготування сочевичного крем-супу
Крем-суп для відновлення роботи організму після новорічних свят.
У "Сніданку з 1+1" приготували післяноворічний крем-суп із сочевиці за порадою Наталії Самойленко. Овочі та клітковина мають допомогти організму швидше відновитися.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяне печиво "Сощики": рецепт до свята у "Сніданку з 1+1"
СОЧЕВИЧНИЙ КРЕМ-СУП: РЕЦЕПТ
- 200 г сочевиця
- 1 шт картопля
- 1 шт цибуля
- 1 шт морква
- 1 шт. помідор
- 1 ст. л. томатна паста
- 2 зуб. часник
- 50 мл. оливкова олія
- сіль, перець, спеції до свого смаку

1. Сочевицю, картоплю, цибулю, моркву, помідор відварити.
2. Додати томатну пасту, часник, оливкову олію, сіль та спеції на смак.
3. Подрібнити все блендером, перед подачею можна збризнути лимоном.
Дивіться рецепт приготування сочевичного крем-супу:
Новини по темі
Святкова закуска з червоною ікрою та авокадо: рецепт, який точно варто спробувати на Різдво та Новий рік
Шоколадна бабка з маком: рецепт від Валентини Хамайко, який легко повторити навіть якщо ви не досвідчений пекар
Як розпізнати якісні мандарини на вигляд і дотик: лайфхаки, про які варто знати
Як приготувати шаурму вдома: рецепт зі Сніданку з 1+1, який стане вашим улюбленим