Війна – не перешкода для кохання: фронтове весілля Христини та Віталія в прямому ефірі «Сніданку з 1+1» (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Фронтове весілля в ефірі "Сніданку з 1+1": відео шлюбної церемонії
pexels/daniel ponomarev

У прямому ефірі "Сніданку з 1+1" транслювали фронтове весілля Христини та Віталія.

Поділитися:

Замість РАЦСу – сосновий ліс, замість музик – спів пташок. Так відбувалася церемонія фронтового весілля Віталія та Христини, яке транслювалося наживо в "Сніданку з 1+1". Дивіться, як це було:

Війна – не перешкода для кохання. Так вирішили 19-річна Христина та 23-річний Віталій. Пара хотіла одружитися в березні, але початок війни змінив їхні плани. Віталій зі зброєю в руках пішов захищати Україну від російських загарбників. Але зрештою закохані вирішили не відкладати шлюбну церемонію: Христина приїхала на бойову позицію до Віталія, де їх і одружив командир бойової бригади у присутності побратимів. Це весілля транслювалося наживо у "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ти три дні був моїм законним чоловіком. І цілу вічність ти – моє кохання», – трагічна історія кохання захисників із «Азовсталі»

За даними Міністерства юстиції України від 24 травня 2022 року з початку війни в Україні було зарєстровано 51959 нових шлюбів. Серед них і шлюб військового Артура Тураєва, одного з «крашів» українських жінок у лавах ЗСУ. Першість у  цьому питанні поки зберігає Дніпропетровщина: там за 3 місяці війни одружилося 7563 пари. У трійку лідерів  в цьому питанні також входять Одеська та Київська області. Варто зазначити, що дані з тимчасово окупованих територій враховано не у повному обсязі.

У Міністерстві юстиції пишуть:

"Це ще раз доводить, що життя не спинити, воно триває попри війну і незгоди. Адже кохання — це те, що робить нас сильнішими! З коханням – до Перемоги 💙💛"

Новини по темі