«Ти три дні був моїм законним чоловіком. І цілу вічність ти – моє кохання», – трагічна історія кохання захисників із «Азовсталі»

Трагічна історія кохання захисників Маріуполя на Азовсталі

Трагічна історія кохання захисників Маріуполя: одруження і смерть на «Азовсталі».

Поділитися:

Ще одна трагічна історія, яку спричинила війна, сталася у Маріуполі, серед захисників міста на "Азовсталі". Журналіст ТСН Андрій Цаплієнко в телеграм-каналі ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS опублікував щемливі фото пари, яка стала подружжям, а за 3 дні після цього чоловік помер від поранень. Наші корестпонденти оперативно висвітлюють всі події війни в Україні, детальніше читайте у рубриці "Обличчя ТСН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: О 6-тій ранку 24 лютого вийшла в прямий ефір з новиною про наступ росії: інтерв'ю з Оленою Гущик, кореспонденткою ТСН

Історія кохання українського прикордонника Андрія з позивним "Борода" та Валерії Карпиленко з "Азову" з позивним "Нава" вражає своїм драматизмом. 5 травня, в День народження "Азову", пара одружилася прямо на "Азовсталі".

Маріуполь історія кохання

А вже за три дні Андрій загинув від поранень внаслідок обстрілів російськими військами. Про своє вкрадене щастя і велике кохання Валерія написала:

"Ти три дні був моїм законним чоловіком. І цілу вічність ти – моє кохання. Ти був таким хоробрим і позитивним, ти був сталевим і справжнім сином своєї країни. Кожен день з тобою був яскравим. Ти так любив людей і був завжди відкритим та позитивним! Ти втілював мої і свої мрії. Ти сприймав мене такою, як я є і дуже любив. І я тебе любила і люблю".

Валерія показала фото з обручками з фольги, які її Андрій зробив спеціально для їхнього весілля.

Маріуполь

Як і інші захисники Маріуполя, пара опинилася в російському оточенні на території заводу "Азовсталь". Валерія згадує, що чоловік перед смертю просив її вибратися. Наразі українська влада веде активні переговори із російськими окупантами, щоб вивести з території "Азовсталі" наших захисників, які ще залишилися живі. Але, на жаль, поки цього зробити не вдалося. Тож Валерія "Нава" продовжує знаходитися там. А про свого загиблого чоловіка вона пише:

"Ми встигли одружитися. Встигли бути щасливі. Не встигли набутися разом. Я кохатиму тебе вічно, мій Герой..."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У мене померло дві собаки, бабуся Галя та улюблене місто Маріуполь», – у мережі з'явився щоденник війни 8-річного маріупольця (фото)

Дивіться відео про кохання прикордонника та "азовочки", як сама себе називала Валерія:

ФОТО: ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS

Новини по темі