Засновник бренду FROLOV розповів про резонансну сукню Бейонсе та спілкування з нею

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Співачка Бейонсе вийшла на сцену у сукні українського бренду FROLOV  (фото)
instagram/frolovheart

Співачка Бейонсе вийшла на сцену у сукні українського бренду FROLOV і викликала фурор.

Поділитися:

Бейонсе вперше за 5 років знову вийшла на сцену, та ще й у сукні українського бренду FROLOV. У "Сніданку з 1+1" засновник бренду та дизайнер Іван Фролов поділився подробицями створення сукні та розповів про спілкування зі світовою співачкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні тренди макіяжу 2023 року, які варто спробувати

Як розповів засновник бренду, виступ Бейонсе в сукні українського бренду став ще однією можливістю привернути увагу до України.

"Для нашого бренду це була велика можливість використати таку подію, як вихід Бейонсе вперше за тривалий час, щоб на всіх світових шпальтах знову з'явилося ім'я України і, звичайно, ми в коментарях для ЗМІ акцентуємо увагу на тому, що відбувається в нашій країні та в яких умовах створювалася ця сукня. Вона створювалася на нашому виробництві в Києві, нашими українськими майстрами. Інколи ми робили її без світла, вручну. Тож, це була ще одна можливість нагадати світу, що війна продовжується, але ми сильні та продовжуємо боротися".

Також Фролов розповів, як пройшло спілкування з Бейонсе та її командою. 

"Я можу сказати лише, що її команда — надзвичайні професіонали. Мені дуже приємно, що такі люди, такого рівня, такого масштабу і сама Бейонсе обрала наш наряд".

Новини по темі