Зима близько? Бабине літо 2021: чи буде ще тепло цієї осені – прогнози від метеорологів (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Чи буде в Україні ще бабине літо? Чи вже слід готуватися до похолодання та зими? Що з цього приводу говорять метеорологи?

Поділитися:

У більшість регіонів України прийшло похолодання. Чи можна ще чекати цього року на бабине літо? Чи вже варто готуватися до зими? Прогнозами метеорологів поділилися у «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Отруєння грибами: як перевірити гриби, перші симптоми отруєння та перша допомога (поради від лікарки-токсиколога)

Найбільш імовірно, що бабиного літа як такого цього року вже можна не чекати. Синоптики прогнозують – будемо поступово рухатися до холодів. Зараз Україна за середньодобовою температурою перебуває у 2-х зонах: на сході та півдні ще доволі тепло, а ось на заході та півночі вже зимно, особливо вночі. Які кардигани цієї осені допоможуть зігрітися та виглядати стильно? Дивіться у відео:

Найпрохолодніше наразі на Волині, найтепліше – на Херсонщині. При цьому різниця у середній добовій температурі у цих регіонах становить 10-12 градусів, що доволі багато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихідні дні у жовтні 2021: скільки будуть відпочивати українці восени

Загалом зима для України набагато ближча, ніж зазвичай у цю пору року. Наприклад, у Карпатах вже є перша паморозь: на горі Піп Іван температура повітря опустилася до нуля. Тож готуємося до прохолодної осені та зими, яка цього року прийде раніше, ніж зазвичай.

Дивіться, що ще нам готує цей осінньо-зимовий сезон: 

ФОТО: pixabay.com/RoonZ-nl

Новини по темі