Зупиніть війну: кліп 4-річної Кіри з Ічні розчулив українців (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Маленька дівчинка з Ічні благає дорослих зупинити смерті невинних дітей: кліп на пісню «Зупиніть війну» (відео)
Instagram/kira.levchenko22

4-річна Кіра Левченко з Ічні розчулила українців кліпом на пісню "Зупиніть війну".

Поділитися:

Маленька Кіра Левченко з Ічні до сліз вразила українців кліпом на пісню "Зупиніть війну". "Сніданок з 1+1" поспілкувався з мамою Кіри та самою дівчинкою і розпитав про ідею створення кліпу та про прості дитячі мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річна Соломійка з Дніпра грою на флейті зібрала понад 130 тисяч гривень на потреби ЗСУ (відео)

Цю пісню, почуту з інтернеті, 4-річна Кіра з Ічні вивчила ще в березні, коли рідне місто було тимчасово окуповане. Тоді дівчинка була змушена ходити разом з мамою на роботу до центру культури, який під час війни перепрофілювався у центр підтримки громадян. Почувши, як Кіра пронизливо співає пісню, дорослі вирішили зняти на неї кліп. Матеріал знято прямо на руїнах Ічнянщини, адже навала окупантів розтрощила 9 навколишніх сіл. Також зйомки відбувалися і в полі, за допомогою дрону. Кіра у червоній сукні та з червоною стрічкою у волоссі. Разом з Кірою героїнею кліпу стала і її мама Вікторія.

Кіра та Вікторія Левченко поспілкувалися за допомогою відеозв'язку зі "Сніданком з 1+1". Мама і донька перебувають вдома, в Ічні, і сподіваються на мир в Україні. Мама Вікторія каже:

"Кіра не зі слів знає про війну: вона чула вибухи, здригання землі. Я сподіваюся, що ми змогли донести аудиторії той посил, який прагнули: треба, щоб діти не бачили війну і жили в мирній країні і з мирним небом над головою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери здійснили мрію 7-річної Варі, яка пожертвувала своїми заощадженнями заради допомоги військовим (відео)

Маленька ж Кіра поділилася своїми такими простими, але такими важливими дитячими мріями:

"Мрію ходити в садочок, в парк, поїхати на море".

Сподіваємося, вже скоро українські діти матимуть змогу втілювати свої мрії в життя у мирній Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річний герой: підліток Андрій допоміг знищити колону ворожої техніки, вправно використовуючи свій дрон

Більше про кліп Кіри Левченко на пісню "Зупиніть війну" дивіться у "Сніданку з 1+1":

Новини по темі