Волонтери здійснили мрію 7-річної Варі, яка пожертвувала своїми заощадженнями заради допомоги військовим (відео)

Мрію 7-річної Варі, яка віддала всі свої гроші на придбання бронежилету військовому, здійснили (відео)

Першокласниця Варя пожертвувала всі свої гроші на бронежилет для військовослужбовця. Волонтери, на знак подяки маленькій захисниці, здійснили її давню мрію.

Поділитися:

7-річна Варя Хлевницька з Кропивницького вразила своїм вчинком: всі гроші зі своєї скарбнички, які вона багато часу збирала на придбання телефону, дівчинка віддала на купівлю бронежилета українському військовслужбовцю. Дівчинку підтримала мама і допомогла реалізувати задумане. Оскільки цих грошей забракло для такої дорогої покупки, Варя почала продавати квіти та свої малюнки, щоб назбирати необхідну суму.

Варя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річня Амелія Анісович на міжнародному благодійному марафоні Save Ukraine — #StopWar виконала пісню, яку в Україні співала у бомбосховищі (відео)

Волонтерів дуже зворушила сила духу та щирість Варі, тому вони вирішили здійснити її давню мрію – подарувати їй телефон. А оскільки до війни вони займалися продажем гаджитів, мали дещо для дівчинки на складі. Дивіться зворушливий сюжет про Варю, її діяльність задля допомоги військовим та подарунок для дівчинки від волонтерів:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГерої обкладинки ТІМЕ знайшли одне одного: Юлія Павлюк відвідала сім’ю солдата ЗСУ, який допоміг їй під час евакуації з Ірпеня

Першокласниця Варя та її мама планують і далі волонтерити, адже сподіваються, що таким чином наблизять нашу перемогу і допоможуть військовим, які нас самовіддано захищають.

Новини по темі