6-річна Соломійка з Дніпра грою на флейті зібрала понад 130 тисяч гривень на потреби ЗСУ (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
6-річна Соломійка зібрала більше 130 тисяч гривень своєю грою на флейті (відео)
Facebook Ksenya Reut

Маленька мешканка Дніпра своєю грою на флейті зібрала більше 130 тисяч гривень для українських воїнів.

Поділитися:

6-річну Соломійку, загорнуту в український прапор, часто можна зустріти на Європейській площі у Дніпрі. Саме тут вже півтора місяці вона грає на своєму улюбленому інструменті – флейті та збирає гроші на потреби ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери здійснили мрію 7-річної Варі, яка пожертвувала своїми заощадженнями заради допомоги військовим (відео)

За цей час Соля вже змогла зібрати для наших воїнів понад 130 тисяч гривень. Мама Соломії згадує, що перша сума, яку її доня зібрала усього за півтори години гри на флейті, становила 4821 гривню. Про те, для чого збирає кошти, дівчинка розповідає "Сніданку з 1+1":

"На "броніки", на каски, на тепловізори, на будь-що, що потрібне ЗСУ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-річний хлопчик-переселенець Максим назбирав значну суму грошей для військових: як йому це вдалося (сюжет ТСН)

Соломійка грає актуальні нині для України пісні, наприклад, пісню-переможницю Євробачення 2022 Stefania чи символ нашого спротиву "Ой у лузі червнона калина". Оцініть майстерність дівчинки у відео "Сніданку з 1+1":

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річний герой: підліток Андрій допоміг знищити колону ворожої техніки, вправно використовуючи свій дрон

Діяльність таких мужнім українських дітей, як 6-річна Соломія з Дніпра, дуже допомагає нашим військовим та невпинно наближає нашу спільну перемогу над російськими загарбниками. Пишаємося!

Новини по темі