Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

5 надсмачних рецептів солодощів для гарного настрою

Нехай смак духмяної випічки подарує тільки позитивні емоції!

Ніщо не підійме настрій краще, ніж ароматне тістечко. Пропонуємо до вашої уваги 5 нових рецептів випічки ведучої Сніданку. Вихідний Валентини Хамайко, якими хочеться насолоджуватися знову й знову. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 простих та оригінальних рецептів з кабачків

БРАУНІ З СИРОМ

Інгредієнти:

масло - 125 г

розпушувач - ½ ч. л.

шоколад - 140 г

темне какао - 30 г

яйце - 2 шт.

борошно - 40 г

цукор - 50 г

Приготування

1. Розчинити масло та шоколад у водяній бані. Вимішати до однорідності.

2. Змішати борошно, розпушувач і темне какао. 

3. Збити яйця, додати рідку та суху суміші. 

4. Готове тісто викласти у форму. Випікати десерт при температурі 180 градусів протягом 15 хв. 

РОГАЛИКИ З КОРИЦЕЮ ТА ЯБЛУКАМИ 

Інгредієнти

свіжі дріжджі - 15 г

яйце - 1 шт.

жовток - 1 шт.

сіль

ваніль - 1 ст. л.

борошно - 300-400 г

цукор 2 ст. л.

молоко - 150 мл

вершкове масло - 100 г

Інгредієнти для начинки:

яблуко - 3-4 шт.

кориця з цукром - 25 г 

білок + цукор - для декору.

Приготування

1. Змішати дріжджі, цукор, ваніль. Додати молоко. 

2. В окремій мисці змішати борошно, масло, сіль. 

3. Додати одне ціле яйце та 1 жовток у дріжджі. 

4. Вилити у суху суміш.

5. Залишити тісто відпочивати на 1 годину. 

6. Для приготування начинки нарізати яблука на дрібні кубики. Висипати у каструлю.

7. Додати корицю. Нагріти яблука. Залишити начинку охолонути.

8. Сформувати рогалики. Випікати страву при температурі 180 градусів протягом 10-15 хв. 

МАФІНИ 

Інгредієнти

борошно - 250 г

цукор - 150 г

розпушувач - 2 ч. л.

сіль - ¼ ч. л.

ванільний цукор - 10 г

яйце - 1 шт.

сметана - 150 г

смородина - 100 г

рослинно-вершкова суміш - 100 г

Дізнайтесь деталі приготування ідеальних мафінів у відео. 

ПОДВІЙНА ВАТРУШКА 

Інгредієнти для тіста:

борошно - 300 г

цукор - ⅕ ст. л.

молоко - 160 мл

масло - 30 г

яйце - 1 шт.

сіль

сода

свіжі дріжджі - 5 г 

Інгредієнти для присипки:

масло - 30 г

борошно - 60 г

цукор - 1 ст. л. 

Інгредієнти для начинки:

сир - 250 г

цукор - 1,5 ст. л.

ванільний цукор - 1 ч. л.

манка - 1 ст. л.

смородиновий джем - 1 баночка 

Приготування:

1. У мисці змішати тепле молоко, цукор, ванільний цукор та свіжі дріжджі. 

2. В іншій посудині змішати борошно та масло. 

3. До рідкої суміші додати яйце. Об’єднати суміші. 

4. Вимісити тісто і залишити відпочивати на годину.

5. Приготувати присипку. Змішати масло та борошно. Додати цукор. 

6. Приготувати начинку. Для цього змішати домашній сир, цукор, манку та ванільний цукор. Перебити блендером. 

7. Сформувати ватрушки і випікати страву при температурі 180 градусів протягом 15 хв. 

АМЕРИКАНСЬКИЙ КЕКСОВИЙ ТОРТ 

Інгредієнти

цукор

ванільний цукор

яйце

жовток

борошно

лимон

лимонний сік

сода

сіль

сметана

рослинно-вершкова суміш. 

Інгредієнти для ганашу:

молочний шоколад

вершки

смородинове пюре

білий шоколад

вершки

цукрова маса

Приготуйте смачний десерт для усієї родини за рецептом Валентини Хамайко. Дізнайтесь деталі у відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 надпростих рецептів, що надихнуть приготувати морозиво вдома

2018-05-22
Більше новин