5 варіантів спідниць для створення неперевершених весняних образів

Наймодніші спідниці весни 2019
@blaireadiebee

Усе про найстильніші спідниці цієї весни.

Поділитися:

Саме у легкій спідниці улюбленого відтінку кожна жінка почувається елегантною й витонченою. Цей елемент гардеробу дозволяє міксувати оригінальні луки щодня. Які фасони, принти та кольори спідниць у моді цієї весни - читайте далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які колготи будуть в моді навесні 2019

ПЛІССЕ

Спідниця-плісе втримує свою популярність ще з минулого сезону. Вона пасує далеко не всім, але завжди знайдеться альтернатива. Особливо личить така модель спідниці худорлявим жінкам з довгими ніжками. Красуням plus-size радимо відмовитись від довжини міні, а також надавати перевагу більш дрібним складкам. Крім того, важливо підібрати правильний верх, який вдало підкреслить ваші переваги.

@blaireadiebee

АСИМЕТРІЯ

Асиметрія - популярний трюк, який зробить будь-який весняний лук трендовим. Сміливо обирайте спідниці асиметричного крою із глибоким розрізом, рюшами або шлейфом. Що стосується кольору, надавайте перевагу актуальним відтінкам - кораловий, фісташковий, пудровий, насичений червоний тощо. 

@entre_dois

@blaireadiebee

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ 

Це класика базового гардеробу. З також спідницею можна створити чудовий образ в офісному стилі - уявіть, яким жіночним є поєднання спідниці-олівця з шовковою блузою чи сорочкою. 

@scandinavianfashions

Особливо актуальною у новому сезоні є шкіряна спідниця. Вона матиме гарний дует з улюбленою сорочкою.

@pamhetlinger

ДОВЖИНА МАКСІ

У весняних колекціях відомих дизайнерів було чимало спідниць довжини максі. Саме у такому одязі кожна жінка здатна відчути себе королевою. З чим носити цю річ? Усе просто! Зі спідницею максі можна створювати як лаконічні щоденні луки, так і багатошарові складні образи. Комбінуйте її із самодостатнім верхом (цікавою блузою, светром грубої в’язки) та поясом або ж з білою футболкою, жакетом, пальто й білими кедами.

Надихайтеся, гортаючи стильні луки зі спідницею-максі у нашій галереї!

ПРОЗОРА ТКАНИНА

На піку популярності навесні 2019-го - легкі спідниці з прозорого шифону або шовку. Лук із напівпрозорою спідницею, вкритою камінням або квітами, дозволить вам почуватися вільною й невимушеною. Додайте трохи аксесуарів - шалик, капелюх або романтичну підвіску - і ви безсумнівно будете у тренді.

@lydiaemillen

@tina_sizonova

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші пальта весни 2019