Які колготи будуть в моді навесні 2019

Модні колготи весна 2019
us.calzedonia.com

Створіть яскравий весняний лук!

Поділитися:

Колготи вже давно перестали бути простим аксесуаром. Їх сміливо можна назвати важливою частиною образу, а часто - і його головним акцентом. Весна 2019-го - вдалий час для модних експериментів. Горох, смужка, каміння та яскраві відтінки - цієї весни ваші колготи повинні шокувати! Які колготи будуть у тренді у новому теплому сезоні - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Речі зі штучного хутра, які повинні бути у вашому гардеробі

ГОРОХ ТА СМУЖКА 

Ці принти не поступаються своєю популярністю вже другий сезон поспіль. Горох на колготах може бути як дрібним, так і великим. Крім того, модно комбінувати два види гороху в одному образі. До прикладу, одягніть весняну сукню-міді у великий горох та колготи у дрібний принт. Лише погляньте як личить така модна ідея акторці Джулії Робертс!

З колготами у смужку варто бути обережними. Пам’ятайте, що вертикальна смужка візуально збільшує довжину ніжок, а ось вертикальна навпаки - вкорочує її. 

ЕЛЕГАНТНА КЛАСИКА 

Чорні, бежеві та коричневі колготи залишаються актуальними, що не може не тішити прихильниць класичного стилю. Це ідеальний варіант для роботи в офісі, а також вдале доповнення екстравагантних вбрань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів мати стильний вигляд у холодну пору

ТРОХИ БЛИСКУ 

Особливо популярними навесні 2019-го стали колготи з камінням та з люрексу. Такі колготи додадуть блиску будь-якому вечірньому образу. Поверх пропонуємо носити оксамитові ультракороткі сукні, класичні спідниці у формі трапеції, сукні-сорочки у стилі oversize тощо. 

СПЛЕСК КОЛЬОРУ 

Цієї весни не радимо боятися кольорів. Зелені, сині, червоні, помаранчеві - обирайте колготи насичених відтінків і комбінуйте сміливі луки. Кольорові колготи повинні бути щільними й додавати весняному луку свіжості. У цьому випадку важливо не перебільшити - не забувайте про головні правила колорблокінгу й правильно розставляйте акценти в образі. 

АНІМАЛІСТИЧНИЙ ПРИНТ 

Анімалістичний принт залишається актуальним у новому теплому сезоні, тому пропонуємо приміряти й такі колготи. Щоправда, цей варіант луку більше пасуватиме жінкам зі стрункими ніжками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 українських брендів, сумки яких ви захочете придбати

Фото: @calzedonia

@blaireadiebee

@chiaraferragni

@tina_sizonova

Новини по темі