Наймодніші пальта весни 2019

Модні пальта на весну 2019
@alexandralapp_

Гід по трендових фасонах, кольорах й принтах весняних пальт.

Поділитися:

До весни залишився лише місяць, тож саме час приглядатися до стильних пальт. Вже скоро прилавки улюблених шоурумів будуть наповнені новими весняними колекціями, і ви зможете знайти пальто собі до душі. А поки що пропонуємо до вашої уваги гід по найактуальніших моделях пальт весни 2019.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил, як обрати ідеальне пальто

ІЗ ХУТРОМ 

Тепле пальто з хутром ідеально зігріватиме вас навесні. Таке пальто відповідає усім потребам жительки міста - це ідеальний варіант як для роботи в офісі, так і для вечірньої події або ж романтичної вечері. Під низ одягайте елегантні шовкові сукні й улюблені туфлі на підборах. 

@scandinavianfashions

ПАЛЬТО-ПІДЖАК 

Вкорочене пальто-піджак найбільше пасує до класичних брюк й весняних суконь-міді. Доповнити образ можна стильний поясом. Звертайте увагу на фасони з декоруванням - вишитими квітами, брошками, камінням. 

@scandinavianfashions

КЛАСИЧНЕ 

Звичайно ж, класика залишається у тренді, і моделі пальт чорного, сірого, а особливо бежевого кольору будуть актуальними навесні 2019-го. Проте такий стриманий верхній одяг пропонуємо міксувати з яскравими речами - червоним костюмом, фіолетовою сумкою, екстремально модними ботфортами тощо.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 українських брендів, сумки яких ви захочете придбати

@alexandralapp_

В КЛІТИНКУ 

Клітинка у стилі Burberry не поступається своєю популярністю навесні нового року. Із таким пальто можна провести чимало стилістичних експериментів, одягнувши його зі светром oversize, блузою або сорочкою. Сміливо комбінуйте багатошарові образи. Вони допоможуть вам почуватися вільною й розкутою.

@scandinavianfashions

У ЧОЛОВІЧОМУ СТИЛІ 

Пальто, як із чоловічого плеча, стало справжньою сенсацією минулої осені. Пальто у чоловічому стилі має прямий крій, не сковує рухів та приковує увагу ідеальною посадкою. За фактурою таке пальто нагадує тренч, а для його пошиття дизайнери надають перевагу шерсті або твіду.

Особливо ефектний вигляд мають пальта класичних відтінків - чорний, темно-сірий, синій, бордовий, коричневий. А ось під низ додайте трохи яскравості - жовтий светр, брюки з вінілу, сорочка у клітинку тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Речі зі штучного хутра, які повинні бути у вашому гардеробі

Новини по темі