Наймодніші сукні весни 2019

Модні сукні на весну 2019
mihanomomosa.com

Трендові фасони й принти весняних суконь.

Поділитися:

Саме у сукні кожна жінка почувається елегантною й витонченою. У весняний період, коли усі насолоджуються першими теплими сонячними променями, кортить створити стильний лук з улюбленою сукнею. Ми відібрали 7 яскравих трендів суконь, які прикрасять вас навесні 2019-го. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші пальта весни 2019

ОЖИВЛЯЮЧИЙ КОРАЛ 

Сукня найтрендовішого кольору нового теплого сезону - вдала ідея як для романтичної прогулянки, так і вечірнього виходу. Коралова сукня ніжна й жіночна, але зовсім не нудна - у ній вас точно помітять!

Delpozo 

СУКНЯ + СВЕТР OVERSIZE

У період холодної весни носіть легкі сукні у поєднанні з об’ємними светрами. Доповнюйте образ елементами у стилі вестерн - ковбойськими чоботами, вкороченими дубленками та сумками з анімалістичним принтом. Щодо прикрас, надавайте перевагу легкості - невимушеним підвіскам та перстням. 

@loveshackfancy

РУКАВ-ЛІХТАРИК

Нові колекції топових брендів Chanel та Christian Dior були сповнені суконь з рукавами-ліхтариками у стилі 80-х. Об’ємні рукава й витончений силует створюють ідеальний образ сучасної жінки. Зверніть увагу на сукні такого фасону з повітряного шовку зухвалих ягідних відтінків або ж прозорого чорного. Надихайтесь й гортайте галерею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Речі зі штучного хутра, які повинні бути у вашому гардеробі

ПІР’Я

Напередодні весни відомі кутюр’є надихалися образом рожевого фламінго і створили рожеву сукню справжньої принцеси. Це може бути сукня-футляр з оголеними плечима або стильна міді зі шкіряним поясом та жакетом. 

@chanelofficial

@mihanomomosa

РЮШІ

Головне правило цієї весни - чим більше рюш, тим краще! Такий тренд оцінять модниці, що обожнюють пишні силуети. Багатошарові сукні-максі можуть бути прикрашені пір’ям або фатином. Це вдале вбрання для важливої події - випускного, весілля, світського заходу тощо.  

@dior

ВЕЛИКИЙ БАНТ 

Не просто великий, а навіть гігантський бант на вашій сукні може стати головним акцент весняного образу. Такий модний елемент доречний на класичних червоних сукнях-міді, маленьких чорних сукнях в стилі Одрі Хепберн або ж вечірніх нарядах. 

@moschino

@dior

ФІСТАШКОВИЙ ТРЕНД 

Ми впевнені, що цієї весни фісташковий колір приверне увагу всіх модниць без винятку. Обирайте витончені салатові сукні з відкритою спиною, глибоким декольте та розрізом біля ніжки - нехай ваше вбрання зводить з розуму!

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 українських брендів, сумки яких ви захочете придбати