Модний манікюр весни 2019

Наймодніший весняний манікюр 2019
Unsplash

Зустрічаємо новий сезон яскраво!

Поділитися:

Про наближення найбільш романтичної і квітучої пори року нагадує не лише календар, а й погода за вікном. І хоча ховати пуховик або зимове пальто в глибини шафи поки зарано, готуватися до весни вже можна. Почати пропонуємо з манікюру.

Модні тенденції 2019-го в покритті нігтів — освіжаючий лимон, ніжна лаванда і святкове конфеті. Про ці та інші тренди весняного манікюру читайте в матеріалі 1plus1.ua.

Лимонно-жовтий

@gittiberlin

Життєрадісний жовтий лак можна знайти у весняних колекціях навіть тих брендів, які раніше надавали перевагу виключно класиці. Яскравий приклад — Chanel. Щоправда, у всіх палітрах відтінок не кислотний, а досить спокійний і пастельний. Модний манікюр майбутнього сезону виключає неонові кольори.

Зелена шавлія

@duleba_oksana_nails

Цей незвичайний відтінок з гами зеленого — один з головних фаворитів як у косметиці, так і в одязі. Він представляє собою щось середнє між популярним декілька років тому фісташковим і більш стриманим оливковим.

Гірська лаванда

@ivchenko_alona

Коли хочеться чогось дівчачого і ніжного, але не стереотипного рожевого, спробуйте покрити нігті прохолодним лавандовим лаком. До речі, такий трендовий відтінок манікюру можна приміряти і тим, хто полюбляє експериментувати з кольором волосся. Гірська лаванда — один з наймодніших варіантів фарбування волосся навесні 2019.

Конфеті

@orly

Якщо після новорічної ночі ви вже встигли засумувати за розсипом блискіток на нігтях, поспішаємо вас втішити. У новому сезоні такий яскравий манікюр пропонують носити і в повсякденному житті.

Живий корал

@curly.space

Без коралу в 2019 в принципі нікуди. І особливо — навесні.

Черепахове покриття

@anna.nails.berlin

Щоб відтворити такий трендовий манікюр у домашніх умовах, доведеться докласти зусиль, але результат того точно вартий. Головний фокус полягає в нанесенні товстого шару прозорого лаку на ще вологий малюнок. За рахунок цього кольори змішаються, а контури змажуться, забезпечуючи потрібний ефект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний манікюр: 20 ідей дизайну з написами