Вже не в моді: Топ-5 головних антитрендів весни 2019

Антитренди весни 2019: З якими речами варто попрощатися
gettyimages.com

З цими речами варто попрощатися!

Поділитися:

Існують речі, які можуть зіпсувати ваш весняний образ. Модниці часто не встигають слідкувати за модними новинками та змінами тенденцій, через що помиляються під час створення луків.

Щоб не допустити цього, пропонуємо до вашої уваги список речей, які вийшли з моди, та які не варто купувати навесні 2019-го. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сукні весни 2019

ЗАНАДТО КОРОТКІ ШОРТИ 

Короткі джинсові шорти із високою талією, які ледве прикривають сідниці, мають недоречний й асексуальний вигляд. Якщо ви хочете справити враження на оточуючих, існують інші модні способи. 

Альтернатива: велосипедки, джинсова спідниця-міді із розрізом, шкіряні шорти. 

@stephweizman

@katyaakosiv

@negin_mirsalehi

НЕОН

Неонові відтінки опинилися на піку популярності напередодні холодного сезону минулого року. Певно, такий екстравагантний тренд зрозуміли не всі. Нині на розпродажах ви знайдете безліч речей неймовірно яскравих кольорів за приємними цінами, та радимо втриматися від такої екстраординарної покупки. 

Альтернатива: речі трендових відтінків весни: жовтий, беж, корал, ультрафіолет, шоколад тощо. 

@scandinavianfashions

БОТИЛЬЙОНИ-ШКАРПЕТКИ 

Такий модний тренд на взуття захопив увагу модниць восени минулого року. Однак радимо від них відмовитися, адже навесні 2019-го актуальними будуть класичні моделі взуття стриманих відтінків. 

Альтернатива: ботильйони у ковбойському стилі, чобітки із підборами kitten, челсі із лакованої шкіри та ін. Дивіться у галереї!

РОМПЕРИ 

Комбінезони у вигляді коротких шортів та майки або футболки вважаються одним із найголовніших антитрендів прийдешньої весни. Особливо неактуальними вважаються моделі у квітковий принт із тонкої віскози або бавовни. 

Альтернатива: класичні комбінезони, що мають вигляд брюк та сорочки. Доречні кольори - кемел, хаккі, чорний, сірий. 

@dianagloster

ВЕЛИКІ ПОЯСНІ СУМКИ 

Зручних сумок на пояс, що так полюбилися модницям, вже настільки багато, що модні експерти радять від них відмовитись. Однак варто взяти до уваги, що цієї весни ми відкладаємо на потім лише великі моделі. 

Альтернатива: у весняно-літніх колекціях світових дизайнерів на 2019 рік було представлено чимало мініатюрних поясних сумок, а також варіантів із широким шкіряним поясом та декількома відділами. Надихайтеся і гортайте галерею!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 варіантів спідниць для створення неперевершених весняних образів