Незабутній Вечір прем'єр з Катериною Осадчою: Що дивитися на 1+1 у великодні вихідні

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал у святковий вікенд.

Поділитися:

Розсміши коміка. Діти, в суботу о 18:30

Новий сезон гумористичного шоу Розсміши коміка. Діти не припиняє дивувати. Дитячий гумор знову в ціні! Маленькі гумористи приготували для вас чимало жартів, що розвеселять у дорослих, і дітей. Не пропустіть новий виспуск Розсміши коміка. Діти у суботу о 18:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських стала музою відомих фотографів

Вечірній квартал, субота о 21:15

Новий сезон гумористичного шоу Вечірній квартал тішитиме глядачів веселими жартами та цікавими мініатюрами. Улюблені гумористи підготували для вас неймовірні номери, що піднімуть настрій та змусять радіти від душі. Не пропустіть прем'єру нового сезону розважального шоу вже у суботу о 21:15 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»

Голос країни, щонеділі о 21:00

Вже у неділю на глядачів 1+1 чекає другий випуск неочікуваних та запеклих нокаутів наймасштабнішого вокального проекту Голос країни. Зіркові тренери та їх талановиті підопічні готові продовжити боротьбу за вихід у прямі ефіри. У командах наставників залишаться тільки найкращі! Хто з них вистоїть і підкорить серце свого тренера - не пропустіть у новому випуску проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Голосу країни поділились сімейними традиціями на Великдень

Вечір прем'єр з Катериною Осадчою, в понеділок о 20:15

Не пропустіть нове концертне шоу Вечір прем'єр з Катериною Осадчою, де усі зірки зберуться разом, аби показати, як народжуються хіти. На вас чекає спеціальний виступ Асії Ахат з оркестром, новий хіт Тіни Кароль, виступ Олександра Пономарьова з учасницями конкурсу «Королева України», танець Катерини Кухар та Ніна Матвієнко у незвичному амплуа. Нові пісні, приголомшливі образи та приємні сюрпризи - грандіозний концерт безсумнівно вражатиме яскравістю! Дивіться грандіозне шоу вже в понеділок о 20:15 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кароль у пластику та Каменських з новою зачіскою: Зірки 1+1 здивували несподіваними