Як правильно обговорювати проблеми у стосунках

Психологи Одруження наосліп порадили, як владнати конфлікт, якщо партнер тікає від розмови.

Поделиться:

Сьогодні глядачі 1+1 побачили новий випуск Одруження наосліп, героями якого стали Ігор і Тетяна. Їх об’єднує непросте минуле. З першого погляду молодята справили один на одного приємне враження. На побаченні вони одразу ж почали приємну бесіду, а також побачили, що мають багато спільного. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи варто одружуватися в юному віці

Вони спробували побудувати не тільки нові стосунки, але і нове життя, адже вони є вихідцями з Донецької області і були змушені покинули рідний дім.

Однак психологи помітили, що Тетяна занадто намагалася сподобатися своєму чоловікові. 

«Тетяна постійно себе рекламує. Вона дуже загострює увагу на собі. Якщо вона не почне цікавитись людиною, яка поруч, то ризикує її втратити. Складається враження, що їй потрібна аудиторія, яка буде нею захоплюватися. Потрібно приділяти увагу своєму чоловікові», - коментують стосунки пари психологи. 

Одного ранку Ігор вирішив приготувати для дружини сніданок. Чоловік дуже старався і приніс його їй у ліжко, однак замість того, щоб подякувати, Тетяна сказала, що вранці п’є холодну воду. Ігор також зізнався, що постійно готує для себе сам, хоча Тетяна розповідала, що любить куховарити. Жінка готувала лише тоді, коли в гості прийшли друзі.

«Тетяна знову перетягує ковдру на себе. Вона не цікавиться Ігорем. Але й він теж робить помилку, адже він не робить їй зауваження. Якщо він не знайде спосіб наполягати на розмові, емоції будуть накопичуватися, і він вибухне», - зауважує Єгор Тополов. 

Коли до подружжя прийшли гості, вони помітили, що Ігор дуже терплячий: 

«Друзі радіють. що в Ігоря є така риса характеру, проте мовчання вважається однією із найбільших проблем у сімейному житті. Він незадоволений, але нічого не говорить своїй дружині. Якщо пара не спілкується - катастрофа неминуча». 

Психологи вирішили втрутитися і вказати молодятам на їх помилки. Після семи днів подружнього життя Тетяна вирішила залишити обручку, проте Ігор не розділив її думки і вважає, що Тетяні слід подорослішати, і саме тоді вона зустріне свою половинку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог Єгор Тополов розповів про значення подарунків у стосунках