Хустинки у тренді: Як їх носити, щоб викликати захват

Хустинки у тренді: Як їх носити, щоб викликати захват
@juliahengel

Створюємо образ за допомогою модного аксесуару.

Поділитися:

Легкі хустинки стали одним із найбільших трендів цього сезону. Повірте, вони заслуговують на головну роль у вашому образі.

Тож розповідаємо та демонструємо, як цікаво використовувати цей модний аксесуар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вечірні зачіски на випускний 2018: 7 оригінальних ідей

ХУСТИНКА У ВОЛОССІ

Існує безліч варіантів поєднання хустинки із . Із цим аксесуаром ваш образ може стати елегантним, кокетливим та сміливим. Усе залежить від того, яку саме зачіску ви оберете. Хустинка має чудовий вигляд у хвостах, плетіннях, зачісках у стилі 80-х. Також можна одягнути її у стилі 70-х: зав’язати або спереду, або ззаду, перехрестивши кінці хустинки під підборіддям. Доповнять образ стильні окуляри.

І, звісно, пам’ятайте, що з хустинкою можна створити ефектну чалму.

Хустинки – аксесуар, який надасть вашому луку особливого настрою. Це чудово доводить українська блогерка Таня Губенко. У своєму відео дівчина демонструє 5 варіантів цікавого вплітання хустинки в зачіску.

 

ХУСТИНКА НА ШИЇ

Думаєте, як лаконічно себе прикрасити? Зробіть це за допомогою хустинки, просто пов’язавши її на шиї. Аксесуар можна обрати у тон одягу або ж навпаки – зробіти акцент саме на ньому, зупинившися на контрастному кольорі або яскравому принті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних стрижок, які варто спробувати влітку

ХУСТИНКА НА СУМЦІ

Універсальний варіант – пов’язати хустинку на сумку. Ось так легко ваш діловий або кежуал образ набуде цікавої родзинки. Чудово, коли хустинка перегукуватиметься за кольористикою з вашим взуттям або якимось аксесуаром.

Фото: @katyaakosiv

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові тренди у фарбуванні волосся: Рожевий шатен, блоранж та балаяж