Повернення улюблених серіалів: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Повернення улюблених серіалів: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 9 до 15 липня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Моє чуже життя, понеділок-п'ятниця о 17:10

В основі стрічки - історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків. Багато років тому їх - Мехмета й Хасрет - розлучили рідні, не давши згоди на шлюб. Рідний дідусь, через кілька хвилин після народження онучки, віддав її на виховання чужим людям. Минули роки, і батько Бахар дізнається, що в нього є донька, яка живе в незаможній родині і навіть не здогадується, що є спадкоємицею величезного статку. Проте на заваді возз’єднанню дівчини зі справжніми батьками стануть інтриги, які плестимуть названа сестра Бахар Ефсун та її мати Нуран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні герої Моє чуже життя зустрічались в реальному житті

Життя після життя, понеділок-четвер о 20:15

Юрій Мазуров і Сергій Воробйов володіють успішним бізнесом. Вони дружать з дитинства, але їхні стосунки не витримують випробування жадібністю. Юрій вбиває Сергія, бажаючи заволодіти його часткою в бізнесі. Однак Сергій, боєць за характером, не бажає легко розлучатися з життям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про кохання, яке не зупинила навіть смерть

Світське життя, щосуботи о 23:20

Відверті провокації, яскраві зустрічі та гучні зіркові сенсації – від Катерини Осадчої нічого не приховати. Не пропустіть найцікавіші світські новини у новому випуску Світського життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поповнення у родині Єгора Гордєєва: «Я дуже добре розумію, яка це відповідальність»

Артистка, неділя о 17:35

Випускниці дитячого будинку Ніка і Женя приїжджають до Києва, щоб вступити на акторський факультет театрального інституту. Та через підступність Жені, Ніка не поступає до інституту і потрапляє у безліч неприємних пригод, які приводять її під колеса автомобіля знаменитого режисера Олексiя Ярославського. Це знайомство і повертає дівчині сподівання все ж таки стати акторкою. Однак все не так просто. На заваді професійному зросту стають спражні почуття та випробування, які підготувала Ніці доля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

Танець метелика, у неділю о 17:30 

Карина мріє про танцювальну кар’єру, проте працює швачкою у рідному шахтарському містечку. Звісно, для доньки літнього шахтаря, котра живе під гнітом злісної мачухи та у тіні зведеної сестри, майже неможливо здійснити таку амбітну мрію. Несподівано для головної героїні доля дарує їй шанс. Власник шахти, де працює батько Карини, влаштовує концерт на честь ювілею підприємства. Так у житті Карини з’являються всесвітньо відомий танцювальній ансамбль та красунчик Нік, київський діджей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних кінопрем’єр липня