ТОП-5 найпопулярніших пляжних аксесуарів

ТОП-5 найпопулярніших пляжних аксесуарів
@lydiaemillen

Що взяти з собою на пляж, аби залишатися у тренді.

Поділитися:

Похід на пляж - нагода одягнути улюблений купальник та босоніжки,  а також прикрасити літній лук яскравими аксесуарами. Саме вони допомагають правильно розставити акценти та прикувати до себе увагу оточуючих. Які аксесуари вважаються must-have цього сезону - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних тенденцій педикюру літа 2018

СОЛОМ’ЯНИЙ КАПЕЛЮШОК 

Створюючи стильний пляжний образ, не забудьте про капелюшок. Влітку 2018-го у тренді солом’яні капелюшки із середніми або широкими полями.

@jannet_pravdyuk

ПАРЕО 

Парео потрібно підбирати відповідно до стилю вашого купальника. Аби образ мав елегантний та жіночний вигляд, для світлих купальників обирайте яскраве парео, а для купальників з принтом - стриманий варіант. Пам’ятайте, що найактуальнішими принтами цього літа залишаються горох, клітинка, смужка та квіти. Окрім звичних парео обирайте парео-сорочки, парео-сукні або парео-вишиванки. 

@yuliya_magdych

@ilonkis_teksomolika

СУМКА-КОШИК

Ще у минулому сезоні плетена сумка-корзинка була доречним аксесуаром лише для пляжної моди, а вже цьогоріч ця річ з’явилася у щоденному гардеробі кожної модниці. Носіть улюблену солом’яну або бамбукову сумку - і ви точно будете у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 морських курортів України, про які ви не знали

@lydiaemillen

ОКУЛЯРИ

Окуляри - стильний аксесуар, який не тільки робить ваш лук оригінальним та яскравим, а й захищає очі від шкідливих ультрафіолетових променів та запобігає появі зморшок. Літній сезон 2018-ого пропонує цікаві моделі сонцезахисних окуляр на будь-який смак: котяче око, метелики, тішейди, окуляри в стилі oversize, авіатори тощо. 

@daphnemodeandthecity

@vikazhurylova

БІЖУТЕРІЯ 

Саме яскраві аксесуари допоможуть правильно розставити акценти й зробити неймовірне пляжне фото. Цьогоріч у моді максимум прикрас - масивні браслети, персні, намисто, брошки тощо. Крім того, ви можете зробити стильну зачіску плетіння, додавши кілька квітів або стрічок. Такий трюк у гавайському стилі додасть вашому образу грайливості та кокетливості. 

@alina_frendiy

@rosiefortescue

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів ідеальної засмаги