Уся правда про зірок у новому випуску Світського життя: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме улюблений телеканал з 23 до 29 липня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

Моє чуже життя, понеділок-п'ятниця о 17:10

В основі стрічки - історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків. Багато років тому їх - Мехмета й Хасрет - розлучили рідні, не давши згоди на шлюб. Рідний дідусь, через кілька хвилин після народження онучки, віддав її на виховання чужим людям. Минули роки, і батько Бахар дізнається, що в нього є донька, яка живе в незаможній родині і навіть не здогадується, що є спадкоємицею величезного статку. Проте на заваді возз’єднанню дівчини зі справжніми батьками стануть інтриги, які плестимуть названа сестра Бахар Ефсун та її мати Нуран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні герої Моє чуже життя зустрічались в реальному житті

Недотуркані, понеділок-четвер о 22:15

Комедія розповідає про роботу Верховної Ради. У цьому серіалі відбувається все, як у житті, але з часточкою іронії та гумору. Вічний депутат, як досвідчений наставник, роз'яснює простому люду аспекти депутатських ігор.

Світське життя, щосуботи о 23:20

Відверті провокації, яскраві зустрічі та гучні зіркові сенсації – від Катерини Осадчої нічого не приховати. Не пропустіть найцікавіші світські новини у новому випуску Світського життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап озвучив суму, за яку готовий виступити на замовлення в дуеті з Каменських

Біженка, у неділю о 20:15

Надія врятувала дитину – вивезла шестирічного хлопчика із зони бойових дій до міста, де колись навчалася. Тут жінка опинилася між колишнім коханим та незнайомцем. Чи допоможе чужа дитина зробити правильний вибір?

Папараці, у неділю о 17:25

Талановита фотограф-репортер з глянцевого журналу Саша, яка мріє вийти заміж за свого головного редактора Марата, змушена піти на угоду з совістю і зробити «жовтий» матеріал про відомого футболіста. Їй необхідно заробити велику суму грошей, щоб виручити молодшого брата, який з необережності розбив чужу дорогу машину. Але Саша і не припускала, що це завдання редакції кардинально змінить не тільки її життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних кінопрем’єр липня