«Я побачив, як виглядає кінець світу», — Комаров про катастрофу в Бразилії

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповів про прорив греблі Бразилії та показав фото з місця катастрофи

Ведучий поділився фото з місця прориву греблі в Бразилії.

Поділитися:

Автор і ведучий програми Світ навиворіт на 1+1 , який знаходиться зараз у Бразилії, показав наслідки прориву греблі на своїй сторінці в соціальній мережі.

Почувши про катастрофу на південному сході країни, телеведучий скасував зйомки і виїхав на місце події, щоб приєднатися до пошуково-рятувальної операції:

«Повна переоцінка цінностей. Ти на власні очі бачиш, як виглядає кінець світу. Я працював разом із місцевими жителями, рятувальниками, ветеринарами. Неймовірно важкі дні, по коліно в багнюці впереміш із хімікатами, на 40-градусній спеці», - поділився Дмитро.

Телеведучий звернувся до української влади із закликом не допускати подібного в нашій країні та звернути особливу увагу на стан дамб і водосховищ:

«Важливо вчитися на чужих помилках. У Бразилії за кілька місяців до катастрофи була комісія, у складі якої — німці. Висновок: ніякої загрози в Брумадінью немає, все надійно. І ось ... Я бачив, як виглядає пекло. І дуже боюся побачити таке вдруге».

Стежити за телеведучим можна на його офіційних сторінках у соціальній мережі, а нові випуски програми Світу навиворіт виходять в ефірі 1+1 щосереди о 22:45.

Новини по темі