Дмитро Комаров і Андре Тан створили креативний глобус

Світ навиворіт. Україна

Кошти з продажу іграшки врятують життя хворих діток.

Поділитися:

Днями український дизайнер, суддя реаліті Андре Тан та ведучий програми Світ навиворіт Дмитро Комаров презентували благодійний проект Чашка кави. У його межах була створена м'яка іграшка у вигляді трикутного глобуса, яка продаватиметься у мережі магазинів a.Tan by Andre Tan всього за 99 гривень. Зібрані від продажу кошти будуть перераховані на лікування хворих дітей, якими опікується Чашка кави.

«Ми багато років створюємо іграшки, гроші, від продажу яких йдуть на благодійність. Всі вони мають трикутну форму і цього разу ми теж вирішили не відходити від нашої концепції, розробивши трикутний глобус», – пояснив Андре Тан.

Цю іграшку можна повісити в авто або покласти на заднє сидіння. Або ж подаруйте її дитині, коли йдете в гості. Одній дитині зробите приємно й іншу врятуєте, – розповів дизайнер.

«Щодня до нас приходять десятки листів із проханням про допомогу і дуже важко усвідомлювати, що, на жаль, ми можемо допомогти не всім. За весь час існування проекту Чашка кави нам вдалося зібрати близько 25 млн грн і врятувати не одне життя. Я щасливий, що в нашій країні безліч небайдужих людей, які усвідомлюють, що досить просто відмовитися від чогось незначного і врятувати, нехай одне, але життя», – розповів Комаров.

Також ведчий розповів про свої благодійні плани:

«У мене 17 червня день народження – у неділю. А в понеділок я хочу попросити своїх підписників зробити мені подарунок – перерахувати кошти на операцію дівчинці, у якої день народженні 18 червня», – розповів Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав сторінки своєї першої книги

Новини по темі