Дмитро Комаров перетвориться на бразильського псевдо-наркодилера

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт: що чекає на глядачів у 6 випуску від 21.11.2018
1plus1.ua

Ведучий проекту Світ навиворіт проведе небезпечний експеримент, щоб розкрити шляхи наркотрафіку в Бразилії.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на каналі 1+1 глядачі побачать шостий випуск десятого ювілейного сезону екстремального тревел-шоу Світ навиворіт з Дмитром Комаровим. Телеведучий продовжує розкривати різні аспекти життя Бразилії, країни контрастів, в якій тісно поєдналися два світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

Цього разу Дмитро Комаров у Світі навиворіт відвідав Манаус — найбільший мегаполіс північної Бразилії й унікальне місто, яке з усіх сторін оточене амазонськими джунглями. Ведучий покаже іншу сторону життя в нетрях, де діють свої кримінальні закони, а поліція щосили намагається уберегти жителів від злочинців, які дуже часто стають некерованими через наркотичний вплив. Дмитро став учасником спец-операції місцевої поліції і разом із правоохоронцями виїхав на чергування у нічному Манаусі.

Відвідавши відому кримінальну точку Табатінга, яка знаходиться на кордоні з Колумбією та Перу і підпорядковується мафіозному клану «Північна родина», де після 6 вечора розпочинається неофіційна комендантська година, Дмитро вирішив знайти людину яка таємно розповість про особливості та закони, що тут існують, а також про збут наркотиків серед місцевих.

В кращих традиціях програми ведучий наважиться провести небезпечний експеримент, аби на деяких час перетворитися на псевдо-наркодилера, який спробує перевезти несправжній кокаїн, щоб показати шлях розповсюдження наркотиків через кордон Бразилії та Колумбії.

Чим саме закінчиться секретна операція Дмитра, та що станеться в результаті, дивіться вже у сьогоднішньому випуску о 21:45 на телеканалі 1+1.

Новини по темі