Понад 100 тис. лайків: Комаров зворушив історією про своїх брата й сестру

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров зворушив історією про рідних брата та сестру
Фото: @komarovmir

Ведучий поділився особистим.

Поділитися:

Днями ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров зворушливо привітав рідних брата й сестру з днем народження. У своєму Instagram опублікував кілька спільних фотографій із «найкращими друзями» та написав кумедну й заразом зворушливу історію про їхню появу у своєму житті.

Цей пост ведучого вже назбирав понад 100 тис. уподобань. І ми не можемо не опублікувати його цікаву історію повністю. Читайте та гортайте світлини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @komarovmir on

«У дитинстві, як тільки почав говорити, я просив батьків подарувати мені «блатика и сестленку». Потім я позаймався з логопедом і став вимовляти букву Р, а просив вже «братика и сестренку»))

Коли мені було 6, і мама була вагітна, моє прохання не змінювалося. Але УЗД в 1989 показало, що буде одна дитина. Якось через друзів сім'ї нас познайомили з провидицею. Не те, щоб батьки довіряли таким методам, але жартома запитали: «Так хто у нас буде?». Я добре пам'ятаю цей момент. Ми стояли біля будинку, і ця незнайома жінка раптом звернулася до мене: «Дімочко, так хто у мами народиться?». Я, не замислюючись, відповів, що хлопчик і дівчинка.

«У вас буде хлопчик і дівчинка», — сказала жінка. Те, що це правда, мама дізналася вже в пологовому будинку, коли лікар-гінеколог після народження сестри абсолютно несподівано для мами суворо сказала: «Зараз будемо другого діставати»)) Це був сюрприз для всіх, крім мене. Я чомусь навіть не сумнівався, що раз попросив такий подарунок, то він неодмінно буде. І ми особливо зраділи, що це сталося 17 листопада. Щасливе число нашої сім'ї — 17. Я і моя мама теж народилися сімнадцятого.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @komarovmir on

Пам'ятаю, коли малих привезли з пологового будинку, я заплакав. Заридав: «Я просив нормальних братика і сестричку, а не маленьких!». Це улюблена дитяча цитата Діми в нашій родині. Я очікував побачити одразу дорослих друзів. Але швидко пристосувався і, «поєднуючи» з навчанням у першому класі, став для них нянею, повноцінно сповиваючи, гуляючи з візочками. Сьогодні сестра Ліна і брат Коля — мої найкращі друзі. Я щасливий і розумію, що це найкращий подарунок у моєму житті, і просив його у батьків не дарма. З днем ​​народження, обожнюю вас))»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @komarovmir on

Новини по темі