Дмитро Комаров прикрасив обкладинку популярного журналу

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповів про цікаві події свого життя
ProMan

Найвідоміший український мандрівник, автор і ведучий програми «Світ навиворіт» на каналі «1+1» Дмитро Комаров став головною персоною літнього номера журналу Proman Ukraine.

Поділитися:

У великому інтерв'ю Дмитро Комаров поділився історіями з подорожей, які перевернули його світогляд, розповів про благодійність, тисячах листів від шанувальниць та готовність стати татом.

Зокрема, Дмитро розповів про найщасливіших людей на планеті:

«За моїм внутрішнім відчуттям, найщасливіші люди живуть в буддистських країнах. Особливо в Південно-Східній Азії. Це Камбоджа, Бірма, Таїланд. А ще виділив би Непал. Саме там я бачив людей, які жили в злиднях, але при цьому були абсолютно щасливі.

Вони могли запросити мене в будинок, запропонувати безкоштовний нічліг, розділити зі мною останню порцію рису. Найголовніший секрет їхнього щастя полягає в тому, щоб жити сьогоднішнім днем: не переживати події вчорашнього дня і не турбуватися про те, що буде завтра. Адже майбутнє – це те, що ще не відбулося. Тому все думки про майбутнє, на думку буддистів, безглузді. Я теж намагаюся користуватися цією порадою, особливо перебуваючи в суєті і потоці справ».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова

Також телеведучий розповів про своїх шанувальниць і про те, чому його серце досі вільне: «Любов приходить зверху, їй не накажеш. Переконаний, що всі найцікавіші історії відбуваються несподівано, а всі спроби якимось чином звернути на себе увагу – штучні і безперспективні. Можу сказати, що в дівчатах для мене важлива внутрішня краса, наявність сигналу з космосу і розуміння того, що мене до людини тягне».

Більше цікавих подробиць про Дмитра Комарова та його життєву філософію знайдете в свіжому випуску Proman Ukraine.

Новини по темі