Дмитро Комаров розповів, куди поїде у новому сезоні Світу навиворіт

Світ навиворіт. Україна

Ведучий тревел-шоу вирушив у нову експедицію.

Поділитися:

Сьогодні, 26 червня, ведучий популярного тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров разом зі своєю командою вирушив у нову експедицію до Бразилії. Провести Дмитра у мандрівку й першими дізнатися, куди вирушає команда Світу навиворіт, прийшли його шанувальники в аеропорт Бориспіль. На ведучого чекають неймовірні літні пригоди, які незабаром побачить уся країна у новому сезоні тревел-шоу. 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров провів благодійну акцію до свого дня народження

Минулий сезон програми Дмитро та його команда знімали у Японії, країні майбутнього. Дмитро стверджує, що цього року він вирішив повернутися до класики Світу навиворіт. 

Я вибрав саме Бразилію, тому що там ще збереглися найбільш дикі, після острову Нова Гвінея, джунглі та деякі племена, які досі не є контактними, не спілкуються з людьми та не підпускають до себе цивілізацію, - зізнається Дмитро. 

Дмитро Комаров стверджує, що дуже поспішає у такі місця, адже щороку вони зникають:

«До них приходить цивілізація: дороги асфальтують, з’являються магазини, мобільні телефони, інтернет. З кожним роком глобалізація захоплює джунглі та племена. Я думаю, в мене ще є років 10, щоб встигнути зняти ті місця, які згодом залишаться тільки в наших відеокадрах, у нашій програмі. Я вже особисто бачив, як в Камбоджі, куди я приїхав через рік після експедиції, плем’я кардинально змінилося. Раніше до нього потрібно було добиратися пішки та на мотоциклі, а зараз побудували трасу, поставили магазини, провели інтернет. Місцеві жителі більше не ходять у своїх костюмах, а носять звичайні джинси. Вони відкрили свій бізнес». 

Крім того, Дмитро Комаров розповів, що Бразилія - його давня мрія. Він ніколи раніше там не бував і зберігає свої перші враження для глядачів Світу навиворіт: 

«Я давно мріяв про подорож до Бразилії, тому що ця країна близька багатьом з нас, а ми про це навіть не здогадуємось. Усі пам’ятають серіал «Рабиня Ізаура», яку дивилася вся країна. Ми плануємо зустрітися з головною героїнею. А скільки наших українців свого часу рівнялись на Пеле! А він теж родом звідти. І хоч я й не любитель танців, але саме звідти родом самба та ламбада, і у Бразилії її краще за всіх танцюють». 

Дмитро Комаров також зізнався, що більшість своєї експедиції планує провести на Амазонці - найбільш дикій та небезпечній річці на планеті. 

Це буде не просто експедиція, а справжня дика подорож, після якої ми тижнями, а то й місяцями, будемо без інтернету, зв’язку, а нашим транспортом будуть човни та наші ноги. Ми готуватимемо їжу на вогні, спатимемо в гамаках та наметах. Саме таке літо чекає на мене. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найцікавіших закордонних подорожей Дмитра Комарова

Новини по темі