Дмитро Комаров розповів, що допомагає жінкам знайти багатого чоловіка

Світ навиворіт. Україна

У новому випуску програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розповів секрет, який допомагає знайти заможного нареченого.

Поділитися:

Вчора, 24 листопада, у новому випуску «Світ навиворіт» ведучий познайомив глядачів з дивовижними традиціями та святами НепалуВедучий «1+1» Дмитро Комаров став водієм на непальському весіллі. Одне з них – свято богині Систані. Непальці вірять, що в цей день можна «замовити» собі кохання.

Мрія більшості жінок у всьому світі – знайти собі перспективного нареченого та успішно вийти заміж. Чого лише дівчата не роблять заради чоловіка своєї мрії. Вони проводять години в спортзалах і салонах краси, сидять на дієтах, деякі наважуються на пластичну хірургію. І навіть такі старання не завжди приносять позитивний результат.

Поради психолога: Як побудувати міцні сімейні стосункиНепалки мають свій секрет жіночого щастя. Вони вірять, щоб знайти багатого і перспективного чоловіка, достатньо прийти до священної водойми в день свята Систані і покупатися. Тоді чоловік вашої мрії сам вас знайде.

Навіть якщо у непалок вже є чоловік, вони все одно приходять до водойми і попросять у богині, щоб та зробила коханого ще кращим.

Дмитро Комаров навіть поспілкувався з місцевими дівчатами. Вони розповіли, що «замовляють» у богині розумних та освічених чоловіків.

Бачите, вони не сказали, що хочуть багатого чоловіка на Мерседесі. Непалки шукають собі розумних чоловіків. От з них варто брати приклад.

Українські дівчата також мріють познайомитися з розумним чоловіком, здатним на екстремальні вчинки. Так після оголошення у «Теленеделя» «конкурсу наречених» для Дмитра Комарова, шанувальники засипали ведучого своїми листами

Дивіться повний випуск програми «Світ навиворіт» – 11 серія онлайн

Новини по темі