Дмитро Комаров розповів, заради чого ризикує життям на зйомках програми Світ навиворіт

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт: чого чекати глядачам у новому випуску від 12.12.2018

Дмитро Комаров став запрошеним редактором грудневого номера журналу XXL.

Поділитися:

Журналіст, мандрівник, автор і ведучий програми Світ навиворіт на 1+1 Дмитро Комаров став запрошеним редактором чоловічого журналу XXL.

В ексклюзивному матеріалі Дмитро розповів нові подробиці експедиції до Бразилії, де його і оператора Олександра Дмитрієва підстерігали небезпеки на кожному кроці. Знімальна група не раз опинялася під прицілами пістолетів, намагаючись добути ексклюзивні репортажі з фавел і проникаючи у лігво мафії.

«Я потрапив до найбільшого наркобарона в Ріо-де-Жанейро. О першій годині ночі ми з ним вже спокійно пили пиво, їли картоплю фрі і спілкувалися про життя в компанії 30 озброєних охоронців і близько 100 озброєних бандитів. Але за місяці роботи у фавелах ми звикли і вже не боялися», — згадує Дмитро в інтерв'ю.

Мандрівник зізнається, що любов до своєї справи змушує команду Світу навиворіт ризикувати заради унікальних репортажів:

«Щоб зняти піратів, ми спеціально їхали в той район, де вони нападають, — хотіли «нарватися». Ми залишили всі дорогі речі, взяли дешеву і приховану камери, а гроші сховали в шкарпетки. Їздили і шукали неприємності. Це наш стиль роботи. Більшість журналістів та операторів не підуть на таке просто за гроші. Така робота — це покликання, стиль життя. Ми фанатики своєї справи».

Цікаво, що Бразилія стала першою країною, куди команда Світу навиворіт повернулася повторно, щоб зняти ще більше цікавого матеріалу. Про це Дмитро Комаров повідомив на своїй офіційній сторінці в соцмережі. Однією з найбільш обговорюваних в ЗМІ тем сезону стало унікальне інтерв'ю з наркобароном, яке покажуть вже в наступному випуску Світу навиворіт.

Також з редакцією журналу XXL Дмитро Комаров поділився своїми рекомендаціями для мандрівників і розповів про країни та місця на планеті, де кожен чоловік може випробувати себе і отримати дозу адреналіну. У його ТОП-списку є вулканічні кратери, «місто смерті» в Індії і по-справжньому чоловічі розваги на зразок поїздки в боліді по трасі Формули-1.

Більше цікавих подробиць, а також ТОП країн для справжніх чоловіків від Дмитра Комарова читайте в свіжому номері журналу XXL, а унікальне інтерв'ю з наркобароном, здобуте командою Світу навиворіт під дулом пістолета, дивіться в новому випуску програми в середу, о 21.45 на 1+1.

Новини по темі