Дмитро Комаров вирушив до лігва наркомафії

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров вирушив до лігва наркомафії
1plus1.ua

Прихований бік Ріо-де-Жанейро глядачі побачать вже сьогодні ввечері.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на каналі 1+1 глядачі побачать восьмий випуск десятого ювілейного сезону Світу навиворіт з Дмитром Комаровим. Телеведучий разом зі знімальною командою побував у Бразилії, країні контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

Дмитро відвідав Ріо-де-Жанейро – місто схоже на казку, місце вічного танцю і свята, карнавалу і кращих у світі пляжів, світ хмарочосів і банків. Таким його бачать звичайні туристи, але є й інший бік цього раю. Це бідні райони, які звуться фавелами. Телеведучий побуває в найнебезпечніших з них, де люди живуть за жорстокими законами наркомафії, які суперечать усім сучасним уявленням про цивілізований світ. Дітей у фавелах виховують за принципом «Зустрінеш копа – вбий його!». В цих місцях незнайомців фотографують на камери, аби слідкувати за кожним їхнім рухом, а тих, хто порушив місцеві правила, можуть вбити. Так, Дмитро дізнався, що туристам в Бразилії заборонено користуватися навігаторами, адже сучасні технології не знають, де саме розташовані райони, що контролюються мафією.

Дмитро ризикне зазирнути до лігва наркомафії у Ріо та показати глядачам Світу навиворіт сумнозвісно відому серед місцевих скелю «Горлянка пекла», де ватажки злочинних угруповань розправляються зі своїми ворогами.

У цьому випуску телеведучий також познайомиться з керівником кримінальної служби Маркусом Жаніном. Дмитро спробує дізнатися, чому так небезпечно працювати в поліції, і які складнощі виникають у правоохоронців. За допомогою криміналістів, ведучий-екстремал зробить неможливе. Він наважиться на найризикованіше інтерв’ю за всю історію проекту. Дмитро Комаров вирушить на зустріч з наркобароном одного з місцевих кланів мафії. Чим саме закінчиться цей намір, і що трапиться зі знімальною командою, дивіться вже у сьогоднішньому випуску о 21:45 на телеканалі 1+1.

Новини по темі