Дмитро Комаров стане пастухом-екстремалом на бразильському острові

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров стане пастухом-екстремалом у новому випуску програми Світ навиворіт | 1+1

Ведучий осідлає буйвола і спробує найогидніший делікатес.

Поділитися:

У новому випуску тревел-шоу, який вийде на каналі 1+1 уже сьогодні, 23 жовтня о 22:45, Дмитро Комаров продовжить досліджувати бразильський рай — острів Маражо.

Це унікальне місце стало відомим не тільки через неймовірно красиву природу і мангровий ліс, а й завдяки буйволам. Буйвол — справжній символ Маражо, цих тварин тут живе більше, ніж людей. На великій фермі, де розводять буйволів, Дмитро Комаров отримає шанс не тільки осідлати рогатого, а й випробує на собі роботу пастуха-екстремала.

До того ж «Світ навиворіт» покаже єдину в світі поліцейську дільницю, де замість патрульних машин активно використовують буйволів. За традицією програми, Комаров на один день стане поліцейським і вирушить верхи на буйволі патрулювати вулиці. Така робота дуже безпечна і спокійна, адже усі на острові знають одне одного. Найчастіше поліцейські борються з дрібними правопорушеннями і крадіжками. Але і тут трапляються несподівані випадки. В один із таких потрапить команда «Світу навиворіт» і візьме участь у затриманні злочинця.

У новому випуску глядача вразить також улюблена «кулінарна» рубрика — Дмитро Комаров спробує найстрашніший бразильський делікатес. Аби поласувати цими загадковими істотами, він вирушить у глиб мангрових лісів Амазонії.

Ця страва топ і хіт у моєму рейтингу гастрономічних кошмарів, які я їв по всій планеті, — поділиться яскравими враженнями ведучий.

Куштувати делікатес разом із Комаровим буде вже знайома глядачеві команда бразильців, які раніше вчили українців ловити крабів у болотистій Амазонії.  

Гастрономічні випробування Дмитра Комарова та інші пригоди «Світу навиворіт» у Бразилії — дивись у новому випуску програми о 22.45 на каналі 1+1.

Читай також про інші пригоди Дмитра Комарова у Бразилії:

1. Комаров ледь не втратив пальці під час полювання на крабів

2. Дмитро Комаров познайомився з мамою 13-ти дітей

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter

Новини по темі