Дмитро Комаров познайомився з мамою 13-ти дітей

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров познайомився з мамою 13-ти дітей
Фото: Прес-служба «Світу навиворіт»

Ні, вже 14-ти!

Поділитися:

У новому випуску «Світу навиворіт» Дмитро Комаров зустрів унікальну родину, що живе у невеликому бразилійському містечку. Щасливе подружжя Шитаун і Джуші виховують 13-ьох дітей – і всі вони хлопці!

Батько сімейства – справжній фанат футболу. Усіх синів він назвав на честь легендарних футболістів, чиї імена починаються з літери «Р» – від Рональдо до Рауля. Хлопці чудово грають у футбол і регулярно влаштовують матчі з іншими місцевими командами.

Така багатодітна родина – неабияка рідкість у світі. Понад те, лікарі запевняють, що шанс появи 13 синів підряд – один до 8000! Це справжній феномен. Джуші зізналася знімальній групі, як стала багатодітною мамою:

Ми не планувати народжувати стільки дітей, а лише мріяли про донечку.

Цікаво, що під час зйомок стало відомо, що вона носить під серцем 14-ту дитину. Звичайно, пара мріяла про дівчинку. Та вже в Україні знімальна група дізналася, що унікальна родина поповнилася ще одним хлопчиком – і вони з радістю і любов’ю прийняли сина Родріго.

Джуші розповіла, що найважче – це прати одяг для 14-ти чоловіків. Зазвичай, на це йде весь день. Пральну машину встановити неможливо, адже немає водопроводу: воду привозять до містечка раз на 15 днів.

Ще одна незручність – родина не має можливості виїхати куди-небудь у повному складі. 15-ро людей просто не влізають у машину. Батько сімейства зізнався, що його мрія – це мікроавтобус, аби подорожувати всім разом.

На згадку про себе і про знімальну групу Дмитро Комаров вирішив зробити родині особливий подарунок – і цим самим здійснити їх велику мрію. Так Шитаун став власником старенького Volkswagen T1 в хорошому робочому стані – ця модель популярна ще з 70-х років. Багатодітні батьки та їхні сини просто не повірили своїм очам: був захват, сльози, безліч емоцій та подяк.

Батько подякував Комарову і зізнався, що тепер у його родини починається нове життя. «У мене немає слів. Я поставлю цю машину на рейс і буду возити людей, заробляти гроші. Буду перевозити вантажі. Тепер життя моєї сім'ї зміниться назавжди», – зізнався Шитаун.

Дмитро Комаров із захопленням згадує цей момент: «Це був один з найщасливіших моментів всієї експедиції до Бразилії. Щастя в очах 13-тьох братів-футболістів я не забуду ніколи. Я багато років сам мріяв про такий автобус, але у нас вони дорогі, тому що вважаються колекційними. Так, у Бразилії я реалізував свою мрію, і вона допоможе цілій сім’ї почати нове життя… Для мене ці люди – герої. Попри всі складнощі, вони дуже дружна і щаслива сім'я. Хто подивиться наш сюжет, у цьому переконається».

Тож дивись емоційний випуск «Світу навиворіт» і переконайся:

Більше цікавого з експедицій Дмитра Комарова дізнавайся за посиланнями:

1. Дмитро Комаров побував в унікальній пустелі, у якій живуть люди

2.  Дмитро Комаров здійснив рекордний політ

3. Дмитро Комаров розсекретив еліксир молодості Рабині Ізаури

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі