Дмитро Комаров танцюватиме самбу в новому випуску Світу навиворіт

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт: Що чекає на глядачів у випуску від 19.12.2018

Танцювальний виклик для ведучого у фінальному випуску сезону.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на каналі 1+1 телеглядачі зможуть побачити фінальний у цьому році святковий випуск Світу навиворіт.

В ефір вийде найтанцювальніший випуск сезону, адже ведучий спробує довести, наскільки вправні бразильці в танцях та проведе власний експеримент, аби показати чи дійсно всі жителі країни народжуються з цим талантом. На одному з пляжів він зустрів дівчат, які тренували танцювати самбу, й одразу спробував згадати своє танцювальне минуле.

«Я готовий тренуватися тут цілодобово. Танцювати батафогу на пляжі Батафогу це незабутні враження. Дякую проекту Танці з зірками, адже мені дуже знадобилися минулорічні репетиції, але щоправда згадав я тільки один рух. З такими партнерками дуже легко забути навіть своє ім’я», - поділився враженнями Дмитро.

Вправного танцюриста запросили у гості до однієї з найвідоміших школ самби «PORTELA», якій вже 90 років. Тут він познайомиться з королевою самби Б’янкою, яка разом з вчителями спробує навчити ведучого традиційному танцю. Так, у Дмитра Комарова з’явився шанс стати учасником легендарного колективу та виступити на самбодромі перед тисячами глядачів.

У ведучого також буде найказковіше знайомство за всю експедицію. У спекотній країні Дмитро відшукає унікального Діда Мороза, який їздить на метро, а більше 90% його тіла вкрите татуюваннями. Він вітає дітей зі святом у ТЦ, виступає на корпоративах та малює картини в свої майстерні. Дмитро дізнається, про що мріє людина, яка здійснює бажання дітлахів, та спробує створити і для неї різдвяне диво. Телеведучий приготував особливий сюрприз для бразильского Діда Мороза. 

Дмитро Комаров відвідає унікальний лижний курорт у місті Сан-Пауло, де немає жодної сніжинки. Команда Світу навиворіт не тільки покаже зимові розваги бразильців, але дізнається, як у спекотній країні святкують Новий рік.

Чим вразить Діда Мороза Дмитро Комаров, та як телеведучий впорається з новим танцювальним викликом, дивіться вже сьогодні о 21:45 на телеканалі 1+1.

Нові історії про яскраву Бразилію дивіться у продовженні ювілейного десятого сезону, який розпочнеться вже наступного року.

Новини по темі