Дмитро Комаров у Бразилії стане патрульним поліції

Світ навиворіт. Україна

І виїжджатиме на місця злочинів.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на каналі «1+1» глядачі побачать сьомий випуск десятого ювілейного сезону «Світу навиворіт» з Дмитром Комаровим. Телеведучий разом зі знімальною командою побував у Бразилії, країні контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 100 тис. лайків: Комаров зворушив історією про своїх брата й сестру

Цього разу Дмитро вирішив продовжити експедицію прилеглими до Бразилії кордонами країн, де поширене виготовлення наркотиків: Колумбії та Перу. А також спробує переконатися, чи є в інших місцях перешкода для незаконного транспортування наркотиків. Дмитро Комаров продовжить найнебезпечніше розслідування за всю історію зйомок.

Так, ведучий вирушив річкою, що відділяє Бразилію від Колумбії, до прикордонної поліції, де правоохоронці зустріли його досить тепло та приємно. А потім стражі порядку запропонували йому пограти в улюблену забаву – у футбол.

Відвідавши місто, Дмитро разом з місцевим плем’ям Тікуна пішов полювати на таємничий та популярний серед мешканців цього району делікатес мохохой. Як виявилося, мохохой – це звичайний черв’як. За давніми віруваннями він вважається магічним. Його постійне вживання може наблизити людину до спілкування з богом. Після полювання чоловіки запросили Дмитра на вечерю. Телеведучий спробував самотужки справитися з традиційною стравою і навчитися готувати черв’яків за народним рецептом.

Цього випуску Дмитро також приєднався до нічного патрулювання поліцією Манауса. Саме тоді місто стає небезпечним не тільки для туристів, а й для жителів. Ведучий взяв участь у найекстремальнішій спецоперації цілого батальйону поліції, яка намагалася зупинити баталії між двома кланами мафії «Червоної команди» проти «Північної сім’ї». На місці злочину телеведучий познайомився з кримінальним журналістом Жозе-Мара Антонісом, який щоночі виїжджає на вбивства, щоб зібрати якнайбільше матеріалів про наркотичні війни. Журналіст на прізвисько «Падальщик» розповів про усі закони та принципи, за якими живуть банди. За одну ніч ведучий встиг побувати на чотирьох вбивствах і кожне з них несло в собі певне послання, або попередження від мафії.

Чим саме закінчиться патрулювання Дмитра та що він побачив на місцях злочину, дивіться вже у сьогоднішньому випуску о 21:45 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров перетвориться на бразильського псевдо-наркодилера

Новини по темі