Дмитро Комаров вирушає в містичне поселення вампірів у Бразилії

Світ навиворіт. Україна
«Світ навиворіт» новий випуск від 02.10.2019: Чого чекати глядачам | Тревел-шоу | 1+1

«Світ навиворіт» наважиться відвідати найстрашнішу локацію за всю історію програми.

Поділитися:

У свіжому бразильському випуску програми «Світ навиворіт», який вийде в ефірі 1+1 сьогодні, 2 жовтня о 22.45, мандрівник Дмитро Комаров вирушає у моторошне місце. Від легенд про нього в жилах українських мандрівників холоне кров, адже мова про селище вампірів.

Локація, куди приїде українська команда, стане найстрашнішою за всю історію програми. На карті вона позначена як населений пункт Арарас, але жителі околиць називають це крихітне поселення серед майже мертвої савани селищем привидів або вампірів.

Тут знаходиться всього кілька вулиць, церква і десятки старих скромних будинків. Майже 200 років люди боялися навіть наближатися до селища Арарас. Ходили чутки, що поселення і всіх його жителів прокляли. Таку славу селище отримало через те, що майже всі його мешканці страждають від рідкісного і маловивченого недуга — ксеродерми. Цих людей вбиває сонце. У народі таку хворобу називають вампіризм, а по факту — це спадкове захворювання шкіри, що проявляється підвищеною чутливістю до ультрафіолетового опромінення.

Удень жителі села намагаються ховатися у будинках, а виходити на вулицю тільки після 5 години вечора. Сонячні промені буквально плавлять їх шкіру, тому вдень вони використовують особливий сонцезахисний крем, надягають капелюхи і одяг з довгими рукавами, щоб максимально сховати своє тіло.

Багато жителів селища тривалий час вірили, що це так їх бог карає за гріхи. Вони дізналися, що це спадкова хвороба тільки 9 років тому.

«У всіх жителів тут проявляються ознаки хвороби — рани на обличчі, тілі і забинтовані руки», — ділиться своїми першими враженнями ведучий.

У селищі вампірі» Дмитро Комаров познайомиться з людиною, яка вразить своєю силою волі в боротьбі з невиліковною хворобою. Незважаючи на проблеми зі здоров'ям, йому вдається працювати, виховувати дітей і забезпечувати свою сім'ю. «Світ навиворіт» проведе з чоловіком весь день і у відвертій розмові він розповість Дмитру Комарову про свої переживання і страхи. А також зізнається, як за допомогою Фейсбуку шукає простого людського спілкування.

Крім того, у цьому випуску «Світ навиворіт» зустрінеться ще з однією унікальною родиною Да Сільва. Вона відома тим, що завдяки одній своїй особливості, нібито, може впливати на результати футбольних матчів. Цю унікальність сім'я зробила своєю перевагою. А бразильці, які вірять в магію, просто не сумніваються, що Да Сільва — футбольний талісман всієї країни.

Як сім'я Да Сільва впливає на результат футбольних матчів і в чому їх секрет — дивіться вже сьогодні у новому випуску програми «Світ навиворіт» на 1+1 о 22.45. Дивись анонс: 

Тобі також буде цікаво:

1. Дмитро Комаров дізнався про жахаючий обряд амазонського племені

2. Там не ступала нога журналіста: Дмитро Комаров потоваришував із диким племенем Амазонії

3. Дмитро Комаров покаже найнезвичайнішу пустелю у світі

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі