Дмитро Комаров зібрав понад 70 тисяч євро для порятунку дівчинки

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров зібрав більш як 70 тисяч євро для порятунку дитини
instagram @komarovmir

Ведучому тревел-шоу «Світ навиворіт» вдалося зібрати необхідну суму як на операцію, так і на реабілітацію тяжкохворої Діани.

Поділитися:

Дмитро Комаров, ведучий програми «Світ навиворіт» завершив збір коштів на реабілітацію Діани Лихви. Дівчинка мала проблеми із дихальними шляхами та перенесла 46 оперативних втручань.

Нещодавно в Іспанії Діані погодилися зробити операцію і Комаров допоміг зібрати понад 52 тисячі євро для її проведення. Однак після втручання наступає довготривалий період реабілітації та медикаментного лікування, який додаткового обходиться сім’ї дівчинки у 18 тисяч євро. Комаров не покинув допомогу на півшляху і сьогодні повідомив, що вся сума була успішно зібрана. 

Моя позиція незмінна: якщо допомагати збирати, то від початку і до кінця. Не частково. Доводити справу до кінця. Інакше не збереш до кінця жодному і не збережеш жодного життя. Це буде просто показуха, – написав Комаров.

Спочатку лікарня погодилася займатися постопераційним лікуванням Діани в борг, але всім учасникам благодійної акції Комарова #чашкакофе вдалося швидко зібрати необхідну суму.

Діана тепер дихає сама без трубочок, може говорити і тепер її життю нічого не загрожує. – повідомив Комаров.

У своєму профілі Instagram Дмитро Комаров закликав інших відомих людей долучатися до благодійної акції, адже щоденно на його скриньку приходять десятки прохань про допомогу. Так, нещодавно Надя Дорофеєва з Комаровим допомогли здійснити мрію 7-річної Кіри Ковальової

Завдяки тому, що підключилася Надя Дорофеєва справи пішли скоріше. Якщо підключаться інші публічні люди – стане ще простіше. Я на це дуже сподіваюсь. – написав Комаров.

Нагадаємо, нещодавно Дмитро Комаров налякав прихильників химерним фото.

Новини по темі