Комаров і Дорофеєва збирають гроші на лікування хлопчика, якому терміново необхідна операція

Світ навиворіт. Україна
Комаров і Дорофеєва збирають гроші на лікування хлопчика, якому терміново необхідна операція
instagram.com/komarovmir

Ведучий 1+1 і популярна співачка борються за життя хлопчика, в якого діагностували пухлину головного мозку.

Поділитися:

Ведучий «Світ навиворіт» Дмитро Комаров і популярна співачка Надія Дорофеєва збирають гроші на лікування 4-річному Стасику з міста Катеринопіль (Черкаська обл.), якому поставили рідкісний діагноз –  пухлина стовбура головного мозку (гліома).

За словами ведучого «1+1», Стас дуже активний хлопчик, він обожнює грати з машинками і обговорювати «чоловічі» теми. Нещодавно мама Стаса помітила, що її син якось дивно повертає голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров зібрав понад 70 тисяч євро для порятунку дівчинки

Виявилося, що в хлопчика двоїться в очах, тому він намагається підібрати положення, щоб бачити, як раніше. Лікарі виявили пухлину, яка дуже швидко зростає.

Стасу кажуть, що все це скоро мине. Що скоро в нього не німітимуть і не болітимуть руки. І не паморочитиметься в голові. Стас вірить..., – написала Надія Дорофеєва у соцмережі.

В Україні з таким діагнозом оперують лише тих, кому виповнилося 18 років. Єдиний шанс Стасу дала клініка в Стамбулі. Проте операція коштує 110 тис. дол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров і Надя Дорофеєва здійснили мрію важкохворої дівчинки

У відрядженні я отримав страшну новину – додаткове обстеження показало швидке зростання пухлини. Вона вже практично перекрила канал мозкової рідини. Хлопчику погано. Лікарі дають йому два тижні, – написав Дмитро Комаров у соцмережі.

Чим раніше Стас опиниться в Стамбулі, тим вищі шанси вижити. Зважаючи на ситуацію, яка склалася, Дмитро Комаров і Надія Дорофеєва попросили турецьких лікарів почати лікування до збору всієї суми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров зібрав 565 тисяч для порятунку дівчинки

Нам частково пішли назустріч – згодні почати операцію після внесення передоплати – 50 тис. дол. Друзі, дуже прошу підключитися і разом зробити ще одне диво, – пише Дмитро Комаров.

ПриватБанк

4149 4978 5409 5157 Тищенко Юлія Миколаївна (мама хлопчика),

305299 МФО

Код ЄДРПОУ 14360570

Рахунок одержувача 29244825509100

PayРal: natasha-0508.88@mail.ru одержувач Korol Natalya (обов’язково з відміткою «для Стаса»).

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров зустрівся з учасником фатальної експедиції на Еверест.

Новини по темі