Згадки про фільм "Рік" Дмитра Комарова з’явилися у міжнародній пресі — The Times, Daily Mail, The Independent, New York Post і не тільки!

Рік. Херсон
Згадки про фільм "Рік" Дмитра Комарова з’явилися у міжнародній пресі

Привід для гордості!

Поділитися:

24 лютого, у день річниці повномасштабного вторгнення, на 1+1 Україна відбулась прем’єра авторського документального проєкту Дмитра Комарова "Рік". У фільм увійшли репортажі Комарова з гарячих точок, рідкісні кадри з щойно деокупованих міст та ексклюзивні інтерв’ю з тими, чиїми руками та розумом створюється наша історія і майбутня перемога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це мій дім. Я тут живу рік", — президент України у документальному проєкті Дмитра Комарова "Рік" показав кімнату, в якій "живе" після початку війни

Документальний проєкт "Рік" від команди «Світу навиворіт» — це авторський погляд Дмитра Комарова на війну з тих ракурсів, які не побачиш в новинах. Дмитро Комаров став першим журналістом, який на власні очі побачив та зафільмував жахіття щойно звільнених Бучі, Ірпеня та Гостомеля. Він бачив перші емоції людей одразу після деокупації Київщини, Харківщини, Херсонщини. Головними героями проєкту Дмитра є прості українці, які вже рік щодня героїчно показують свою силу та міць в боротьбі з російським агресором.

Новина про фільм швидко розлетілася світом. Документальний проєкт "Рік" активно обговорюють в міжнародній пресі, зокрема цитують ексклюзивні інтерв'ю героїв картини — президента Володимира Зеленського, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, представників Генштабу, військових, простих українців. Так, згадки про стрічку "Рік" Дмитра Комарова з'явилися в The Times, Daily Mail, Independent, New York PostNewsweekThe Times of Israel та багатьох інших виданнях.

Нагадаємо, з 3 березня на 1+1 Україна покажуть новий сезон «Світу навиворіт» про Колумбію, який зняли до повномасштабної війни. Щоб додати телеканал 1+1 Україна до переліку каналів вашого телевізора/приймача, необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі