Ведучий проекту Світ навиворіт Дмитро Комаров став героєм мультфільму аніме

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров став героєм мультфільму аніме
1plus1.ua

Вчора в центрі Києва відбувся допрем'єрний показ Світ навиворіт

Поділитися:

Вчора в кінотеатрі «Оскар» МФК Gulliver відбувся допрем'єрний показ найбільш інтригуючого сезону популярного тревел-шоу Світ навиворіт про Японію, який стартує на 1+1 7 вересня о 22.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров відповів на критику свого виступу у Танцях з зірками

Вперше за семирічну історію проекту екстремал Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв вирушили «в країну майбутнього, а не минулого» - високорозвинену Японію, щоб показати телеглядачам Світ навиворіт цієї країни, про існування якого не підозрювали навіть найдосвідченіші мандрівники.

Гостей вечора, «Міс Україна 2016» і партнерку Дмитра Комарова в проекті Танці з зірками Олександру Кучеренко, ведучих 1+1 Соломію Вітвіцьку і Єгора Гордєєва, популярну українську співачку Тоню Матвієнко та її чоловіка Арсена Мірзояна, Аню Добриднєву, Світлану Тарабарову, дизайнера Ольгу Навроцьку, українського борця, чемпіона світу і срібного призера Олімпійських ігор Жана Баленюка, вітала гейша в справжньому традиційному японському кімоно. Після цього гості повністю занурювалися в неповторну атмосферу «країни сонця, що сходить», повну яскравих фарб і контрастів.

Оригінальна фотозона від компанії «Lucky Decor» перенесла гостей заходу до квітучого саду сакур. Крім того, кожен гість міг отримати ексклюзивний подарунок на пам'ять про презентацію Світ навиворіт. Японія. Професійний майстер японської каліграфії, спеціально запрошений до України Українсько-японським центром КПІ, ієрогліфами зображував ім'я всіх бажаючих.

У залі кінотеатру журналістів і гостей заходу чекав особливий сюрприз від проекту Світ навиворіт - мультфільм в стилі аніме, героєм якого став Дмитро Комаров.

Цей мультфільм про те, як я подорожував Японією. Його для нас зробила одна з найбільших студій аніме в цій країні під назвою «А1». З цього мультфільму ви зможете побачити, наскільки наші смаки і погляди відрізняються від японських.

Також журналісти і гості побачили спеціальний випуск проекту Світ навиворіт, в якому Дмитро Комаров не тільки скуштував найнебезпечнішу страву у своєму житті - смертоносну рибу фугу, - але і відкрив глядачам несподівану сторону Японії, розповівши про індустрію розваг для дорослих, яка дуже популярна в цій країні.

У цьому випуску ми зібрали японські дивацтва, все те, що шокує європейців, щоб показати, наскільки японський менталітет і культура відрізняються від наших.

 

Дмитро Комаров подякував і представив глядачам всю свою команду, яка працює над створенням Світу навиворіт: оператора Олександра Дмитрієва з дружиною і редактором Іриною Спірідоновою, головного режисера монтажу Віталія Наришкіна, режисерів монтажу Михайла Євсєєва та Антона Рогозова.

Після перегляду гості ще довго ділилися захопленими враженнями і фотографувалися з Дмитром Комаровим і Олександром Дмитрієвим.

Прем'єра нового сезону проекту Світ навиворіт. Японія відбудеться 7 вересня о 22.00 на 1+1.

Новини по темі