Війна очима дітей: до роковин повномасштабного вторгнення на 1+1 Україна покажуть цикл спецвипусків програми «Світ навиворіт. Україна»

Світ навиворіт. Україна

23 лютого о 20:30, напередодні річниці повномасштабного вторгнення покажуть цикл спецвипусків програми «Світ навиворіт. Україна», присвячений дітям.

Поділитися:

Він складатиметься з трьох частин, у яких журналіст підніме надважливу тему: дітей, які пережили жахи війни, та їхнього майбутнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У проєкті "Світ навиворіт. Україна" розповіли вражаючу історію захисника з протезом, що спробує повернутись в професійний спорт (повне відео 9 випуску)

«Сучасні українські діти – це діти війни. Вони вже сьогодні знають, що таке втрата близьких, окупація, евакуація, але поки не можуть на щось вплинути. Саме діти через багато років будуть згадувати війну і розповідатимуть жахливі спогади своїм нащадкам так, як нам бабусі і дідусі розповідали про Другу світову. Як сьогодні живуть українські діти? Про що думають? Яке майбутнє на них чекає? Про це – наш непростий, але дуже важливий спецпроєкт», - розповідає Дмитро Комаров.

Світ навиворіт Україна

Повномасштабна війна залишила серйозні травмуючі наслідки – особливо для дитячої психіки. З ними необхідно працювати вже зараз. Цикл спецвипусків програми «Світ навиворіт Україна» покликаний привернути увагу суспільства до проблеми травмування дітей війною. Адже саме сучасні діти будуватимуть майбутнє України.

Як повернути дитинство тим, хто втрачає його просто зараз? Як сьогодні живуть діти, які втратили своїх близьких? На які питання вони шукають відповідь? Та як можна їм допомогти?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екстремальна експедиція у шахту, якій понад п’ять століть, та вражаюча історія захисника з протезом, що спробує повернутись в професійний спорт: чим здивуєновий випуск “Світ навиворіт. Україна”

Світ навиворіт Україна

Світ навиворіт Україна

Не пропустіть цикл спецвипусків програми «Світ навиворіт. Україна», присвячений дітям, 23 лютого о 20:30 на «1+1 Україна».
 

Новини по темі