Балетний секс-символ з України: як Сергій Полунін з Херсона став голлівудською зіркою

Артист розповів, як вперше у житті зіграв на одному майданчику з Джонні Деппом

Поділитися:

Сергію, трохи більше ніж півроку тому ми зустрічалися у Празі, де ви презентували документальну стрічку про себе, і ось нарешті ви з прем’єрою в Україні, вітаємо вас на батьківщині! Як вам українська публіка?

-Чудово бути у Києві, все гарно, все тепло, дуже теплі та гарні люди.

У вашому житті прем’єра за прем’єрою, зовсім скоро на великі екрани вийде голлівудська стрічка «Вбивство у східному експресі». У цьому кіні знявся весь цвіт голлівудського шоу-бізнесу. І Джонні Депп, і Пенелопа Крус. Як вам було з ним  грати на одному майданчику, зважаючи на те, що ви поки що не професійний актор, хоча все до того йде?

-Чесно кажучи, було страшно в перший момент, в перший день, але потім ти не повинен боятися, повинен вийти на цей рівень і не підвести. Насправді, це мої герої, на яких я рівнявся, коли ріс, тому було спочатку не по собі. Не відчував, що я у своєму тілі. Але приємно було знати та побачити, що вони дуже гарні люди, наскільки вони гарні актори, настільки й гарні люди.

Можливо, з кимось зав’язалися дружні стосунки після зйомок?

-Я почав дружити я з Вільямом Дефо, ця людина мене дуже приємно здивувала. Він приїжджав подивитись на мою репетицію. Він справжній артист, який хоче бачити. З ним була моя перша сцена, коли я сидів напроти нього, позаду була Пенелопа Крус, Мішель Пфайфер. Все, що я міг зробити - це вчитися, як вони це роблять і розраховувати на свою інтуїцію.

Ви вже знайшли будиночок на голлівудських схилах?

-Я дуже люблю Лос-Анджелес, по два місяці на рік там буваю, вважаю його рідним містом. Але не думаю, що буду там купувати будинок. Але люблю там бувати дуже.

Півроку тому ви казали, що маєте ще одну мрію - станцювати «Лісову пісню» у Національній опері. Зараз там йде «Лісова пісня» і головну партію там танцює Катерина Кухар. Чи маєте на меті ви станцювати цей балет, можливо, під час наступного приїзду?

-Є така мрія та бажання, після грудня сподіваюсь знайти час і приїхати,  і станцювати.

Ви з балетної зірки перетворюєтеся на поп-зірку, бо знімаєтеся у рекламних кампаніях відомих брендів, отримуєте нагороду журналу GQ у Британії. Чи відчуваєте ви цю популярність? Можливо, доведеться вам ховатися як Леонардо Ді Капріо під кашкетом.

-Насправді це страшно навіть уявити, як вони так живуть. Це дуже складно, напевно.

Нещодавно ви знялися з Памелою Андерсон для фотосесії для одного з журналів. Можливо, вона була вашим секс-символом колись? Ви думали, що колись будете з нею зніматися у фотосесії?

-Ні, ніколи не думав, але, звісно, всі її знають. Я, коли був ще хлопчиком, її знав.

Вам вона подобалася?

-Так, вона вродлива.

А як працювалося на зйомках?

-Вона людина дуже добра і було весело та легко. 

На лівій руці у вас український герб та ім’я - Наташа. Це ім’я вашої дівчини, російської балерини Наталії Осипової. Зважаючи на те, що це татуювання зникає потроху, у вашому житті Наталі немає і всі ваші прихильниці радіють, що ваше серце вільне.

-Насправді ми спілкуємося з Наталею, але в нас життя непросте.

Ви то разом, то не разом?

-Так. Але так веселіше.

Це ви татуювання зводите?

-Так, намагався вивести, але передумав.

 А взагалі які дівчата подобаються?

-Ціную дуже таку цнотливу чистоту, коли люди зберегли у собі дитину.