Дмитро Дікусар розповів, як вболіває за колишню дружину Олену Шоптенко в «Танцях з зірками», і показав свою нову кохану-танцівницю

Відомий хореограф розповів про життя після розлучення

Поділитися:

Дмитре, зараз на каналі «1+1» повернення легенди- «Танці з зірками».  Завдяки цьому проекту ти став відомим та популярним в Україні. Зараз з яким серцем дивишся цей проект? Там працює твоя колишня дружина Олена Шоптенко. 

–Я радію участі Олени, іноді ми переписуємося після ефірів. Я їй пишу, що її участь - це побиття  немовлят, бо вона досвідчений хореограф, її постановки завжди на високому рівні. Є там хореографії слабші, відчувається, що їм не вистачає допомоги.

Твою колишню дружину запросили до участі у проекті. А тебе кликали?

–Ні, не було ані дзвінка, нічого. Я не потрібен там, впораються самі.

Але ви зідзвонюєтесь, вона тебе запрошує на ефіри?

–Я дуже радий цій дружбі, я планую ще раз їхати до Грузії, створювати там танцювальний проект,  і дуже хотів би, щоб вона була частиною команди. Напевно, найголовнішим колесом.

Ти з тих чоловіків, який підтримує зв'язок зі своїми колишніми дружинами. І з Іриною Білик ти підтримуєш зв'язок і вітаєш її зі святами, і вона тебе так само, і з Оленою Шоптенко.

–Мені щастило завжди обирати адекватних супутниць у житті. І якщо вони не будуть виганяти мене зі свого життя, я буду тільки радий, тому що це близькі мені люди.

В тебе позаду два шлюби, але ти маєш зараз нове кохання. Можливо, ти на порозі нового весілля?

–Я думаю, що наступного разу одружусь, якщо моя дівчина буде вагітна. Бо навіщо це все? Усі ці зміни паспорту? 

Хто твоя нова кохана?

–Мені не вдалося далеко відійти від танців, бо з дівчатами я знайомлюся саме під час танців, тому моя дівчина також танцює.

Вона грузинка?

–Так, вона грузинка.

 У принципі, ти не проти переїхати у Грузію і оселитися там?

–Це мій другий дім, де мені добре, де мене люблять, де є сонце, яке я дуже люблю.