Дзюдоїстка Дар'я Білодід про те, що отримала на День народження та скільки набрала кілограмів після Олімпійських ігор

Олімпійська призерка Дар'я Білодід розповіла, як відсвяткувала 21-річчя, що отримала від друзів, як харчується після Ігор у Токіо та як проходять їх спільні тренування з Жаном Беленюком.

Поділитися:

Спортсменка та олімпійська призерка Дар'я Білодід розповіла "Світському життю" про свої тренування з Жаном Беленюком, як зараз харчується та що отримала на День народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіонка світу Дар'я Білодід: про підготовку до Олімпіади в Токіо, сльози та дієту (відео)

Зовсім нещодавно дзюдоїстці виповнився 21 рік. За американськими мірками зірка повністю повнолітня. Як святкувала та які подарунки отримала?

Святкувала я в Києві, у ресторані з подругами. Була невелика компанія, десь людей вісім. Отримувала різні подарунки: і якийсь одяг, і ювелірні вироби (сережки, браслети). В цілому, подарунків було багато.

Спортсменка усіх приголомшила розповіддю про те, як вона намагалася зберегти перед Олімпійськими іграми свою категорію 48 кг не зважаючи на те, що організм дорослішає. Чи буде Білодід тепер переходити в іншу вагову категорію та як харчується після Ігор у Токіо? Зізналася:

Коли приходжу на тренування, відчуваю себе фізично сильнішою, ніж я була. Я думаю, це тільки на користь піде. Я не знаю, скільки важу, вже місяць не стаю на ваги, проте думаю, що кілограмів 5 набрала. 
В Токіо їжа була не дуже смачна, тому чекала, коли повернусь до Києва та буду ходити по ресторанах та їсти смачно. Найулюбленіша моя страва була в перший місяць – це картопля фрі. Потім я зрозуміла, що якщо я буду так її їсти, то можу важити взагалі 80 кілограмів. Треба вже себе тримати, зараз я їм здорову їжу, але нормальні порції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпійський чемпіон Жан Беленюк розповів про перші емоції після перемоги, Україну в серці та про любов до маминих налисників

Зараз Дар'я Білодід тренується з Жаном Беленюком, не зважаючи на те, що вони з різних видів спорту. Чия була ідея так тренуватись?

Насправді ми з Жаном просто добре спілкуємось, ми друзі та інколи ходимо в одне місце тренуватися. І ми запланували один раз спільне тренування - вправи, не боротьбу. Ми потренувались, закінчили та він каже: "Нумо поборімось та заснімемо" і я погодилась. Було прикольно та незвично для мене, адже ми були без кімоно.

Дивіться, як пройшов відпочинок на Мальдівах у Дар’ї Білодід: