Екстрим на квадроциклі, стрази на вустах та 30 годин безперервних зйомок – зірки розповіли, на які жертви готові піти заради яскравого кліпу

На що зірки готові погодитися, щоб відзняти яскравий кліп? Про це вони розповіли у «Світському житті з Катериною Осадчою».

Поділитися:

На які жертви готові піти українські зірки, щоб їхній новий кліп вийшов яскравим, сподобався глядачам та набрав багато переглядів? Про це в ефірі «Світського життя» вони розповіли Катерині Осадчій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець розповіла Катерині Осадчій про операцію на нозі, зйомках на милицях та День народження своїх двійнят

Співак MONATIK вирушив на зйомки нового кліпу до Греції, на острів Мілос. У цій відео-роботі будуть запальні танці, багато сонця, екстремальна їзда на квадроциклі та навіть... вівці.

Перший відео-кліп у сольній кар’єрі колишньої учасниці гурту «НеАнгели» Слави Камінської теж дався їй непросто. Вона приміряла на себе багато екстравагантних образів та навіть наклеїла на губи одноразовий блискучий коштовний пластик, щоб її вуста виглядали, ніби посипані стразами. Зірка жартує:

Моя команда дуже хотіла заткнути мені рота, бо я дуже багато розмовляю. І у них це вийшло.

Також Слава зізнається, що спеціально до зйомок кліпу схудла на 7 кг.

Непростими були зйомки відео-роботи на пісню «Рандеву» і для співака Артема Пивоварова. Особливо важко дався йому образ жінки, адже танцювати на підборах, з мейком та довгим волоссям виявилося дуже складно. Артем Пивоваров говорить:

Впродовж місяця я репетирував по 5 годин щодня.

Співачка NK знімала свій кліп на пісню «Девочки рулят» 30 годин поспіль. Спеціально для зйомок вона наростила нігті, чого не робила останні 10 років. Співачка зізнається, що ходити з ними, вмиватися, готувати – це дуже складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Катерина Осадча у білій сукні сяяла, мов наречена, на «Вечорі прем'єр»

Про те, на які ще жертви зірки йдуть заради яскравого кліпу, дивіться у повному випуску «Світського життя з Катериною Осадчою» від 24 липня: