Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зізналася, для чого йде на «Танці з зірками»: «Я хочу нарешті не боятися бути в парі»

Танці з зірками
Олександра Заріцька розповіла, чому вирішила піти на "Танці з зірками"

Олександра Заріцька, яка однією з перших погодилася взяти участь у новому сезоні шоу «Танці з зірками», розповіла, чому вирішила спробувати свої сили на цьому проєкті.

Поділитися:

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька зізналася, чому насправді вирішила взяти участь у «Танцях з зірками». В інтерв’ю Маші Єфросиніній вона розповідає:

Я дуже давно хочу взяти участь у «Танцях з зірками», хоча й розумію, що можу наштовхнутися на хейт. Я хочу показати, яка я можу бути пластична і легка, що можу не лише стояти на сцені і співати. Також я хочу позбутися всіх комплексів і нарешті не боятися бути в парі.

Саша Заріцька розказала, що непогано вміє танцювати, адже в дитинстві займалася акробатичним рок-н-ролом. Але вона перестала відвідувати заняття танцями, коли її поставили в пару з хлопцем, який хотів бачити біля себе іншу партнерку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцююча вокалістка: Олександра Заріцька розповіла про заняття танцями в дитинстві і про те, чим дивуватиме у «Танцях з зірками»

Це дуже образило Олександру і відбило усіляку охоту продовжувати заняття рок-н-ролом. І хоча це сталося давно, коли дівчині було 12-13 років, саме цей випадок загнав її у якийсь кут і відбився на впевненості у собі, зізнається співачка. І додає:

Зараз я йду на проєкт, щоб нарешті стати в цю пару. Мені треба позбутися впевненості, що я повинна все робити сама. Я хочу довіритися комусь і не вести, а щоб мене вели.

Саша зізнається, що наразі не має серйозних романтичних стосунків, тож увесь свій вільний час готова присвятити підготовці танців. Щодо побажань до свого партнера на шоу, Олександра Заріцька хоче такого, який буде завжди на її стороні, в усьому підтримувати і разом з нею вірити у перемогу.

Саша Заріцька Танці

Співачка говорить, що дуже хоче перемогти у «Танцях з зірками»:

Це була б своєрідна революція, щоб виграла не людина, яка виглядає як латиноамериканська зірка, а супер-звичайна дівчина.

Нагадаємо, новий сезон шоу «Танці з зірками» вже 5 вересня стартує на 1+1.

Новини по темі