Зірки вітають Катерину Осадчу і Юрія Горбунова з народженням сина: фото

Зірки вітають Катерину Осадчу і Юрія Горбунова з народженням сина
Соцмережі Катерини Осадчої

Вчора, 19 серпня, у подружжя ведучих Катерини Осадчої та Юрія Горбунова народився ще один син! Зірки українського шоу-бізнесу активно вітають батьків в соцмережах.

Поділитися:

19 серпня, о 5.05 ранку, пара ведучих Катерина Осадча та Юрій Горбунов стали батьками вдруге: народився хлопчик! Син важить 3250 г, а зріст — 52 см. Звістка про стать дитини була найочікуванішою, адже хлопчик це чи дівчинка приховувалось до останнього: не влаштовувалось Gender party, а на Baby Shower декорації були золотого кольору. Це вже третій син ведучої "Світського життя": Катерина має сина від першого шлюбу Іллю і сина Івана від Юрія Горбунова. Зірки активно вітають подружжя з найочікуванішою подією літа 2021: Джамала, Андре Тан, TAYANNA, Анна Саліванчук, Леся Нікітюк та інші знаменитості вже поділилися своїми побажаннями в Instagram Stories.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Катерина Осадча та Юрій Горбунов вдруге стали батьками! (фото)

Не залишись осторонь й інші зірки українського шоу-бізнесу, які коментують світлини Катерині та Юрію. Маша Єфросініна, учасниця команди шоу "Маскарад", пише:

Як? Уже!? Тільки позавчора стрибала! З глузду з'їхати!!! Ура! Юрій, мій котику, який же ти щасливий на фото!!! Люблю, вітаю, Катюню цілуй! Та солодку молочну дупку нашого хлопачка.

Актриса Ольга Сумська написала зворушливий текст під однією з фотографій, відмітивши, що дитина народилась саме в Яблучний Спас:

Вітаємо, Катю, Юрчику! Нехай Господь благословляє вашого синочка! Народився в таке свято прекрасне!

Не залишились осторонь й ведучі ТСН — Марічка Падалко та Лідія Таран, яка сказала, що разом з дочкою в захваті від подружжя:

Ви неймовірні!!! Ми з Василиною в захваті! Кайфу від потрійного материнства і здоров’я малятку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято напередодні народження дитини: Катя Осадча та Юрій Горбунов влаштували вечірку Baby shower!

Подружжя вітають також Оля Полякова, переможниця "Танців з зірками" 2018 Ілона Гвоздьова, співачки Дар'я Астаф'єва, MamaRika, співачка та учасниця команди шоу "Маскарад" Юлія Саніна, спортсменка Лілія Подкопаєва, співачка Настя Каменських, Слава Камінська, ведучий "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін, ведуча "Твого дня" Стася Ровінська, учасниця "Танців з зірками" Олександра Заріцька та багато інших відомих українських зірок!

А от чоловік Катерини Осадчої, ведучий Юрій Горбунов, окрім ніжних слів під дописом в Instagram, ще зробив дружині сюрприз: подарував букет квітів, який, за словами Катерини, вдвічі важчий за наймолодшого сина:

/ФОТО: соцмережі Катерини Осадчої

Новини по темі