Лілія Подкопаєва у «Світському житті з Катериною Осадчою» розповіла, чому вирішила вакцинуватися від коронавірусу

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва у «Світському житті з Катериною Осадчою» розповіла, чому вирішила вакцинуватися від коронавірусу.

Поділитися:

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва у програмі «Світське життя з Катериною Осадчою» розповіла, чому вирішила вакцинуватися проти коронавірусу. А також про своїх дітей, Олімпійські ігри у Токіо та заходи до 25-річчя її перемоги на Олімпіаді в Атланті у 1996 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вона виховала зірку: як виглядають та про що розказують мами Сергія Бабкіна, Євгена Клопотенко, Микити Алексєєва та Тараса Тополі

Лілія Подкопаєва повідомила, що вже отримала 2 щеплення від коронавірусу вакциною Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Спортсменка зізналася в коментарі Катерині Осадчій, що це рішення далося їй непросто, вона дещо нервувала з приводу вакцинації. Проте все ж вирішила щепитися, щоб захистити себе і своїх близьких від хвороби, а також щоб мати змогу вільно подорожувати світом. Лілія Подкопаєва зауважила:

Це наше здоров’я, здоров’я наших близьких і здоров’я світу взагалі.

Нагадаємо, Лілія Подкопаєва вже доволі давно живе в США, проте дуже часто відвідує Україну. Вона розповіла, що її старші діти, донька Кароліна та син Вадим, дуже гарно навчаються і вже перейшли до старшої школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розказала Катерині Осадчій про те, як худла після пологів та про плани на другу дитину

Також спортсменка повідомила, що до 25 річниці Олімпійських ігор 1996 року в Атланті, де вона стала олімпійською чемпіонкою зі спортивної гімнастики, планується велике турне в США, в якому будуть брати участь легенди всесвітньої гімнастики. Зокрема, і Лілія Подкопаєва.

Наразі ж Лілія Подкопаєва буде уважно спостерігати за виступами наших спортсменів на Олімпіаді у Токіо, яка розпочнеться вже 23 липня, і вболівати за перемогу кожного з них.