Макс Чмерковський розповів про життя в Америці, Одесу та виховання сина-танцюриста

Макс Чмерковський розповів про те, як він збирається під час суддівства в "Танцях з зірками" бачитись з родиною, чи планують поїздку в Одесу та як вони вчать сина танцям.

Поділитися:

Зараз хореограф Макс Чмерковський знаходиться в Україні, в той час, як його дружина та син знаходяться в Америці. Ведуча "Світського життя" Катерина Осадча дізналась подробиці поїздки нового судді "Танців з зірками" в Україну, а також про виховання сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша заміна в історії «Танців з зірками»: Олександра Машлятіна поділилась враженнями від виступу

Чи буде танцівник приїздити в Америку в той час, як йде шоу? Розповів:

Так, я буду приїзджати в Америку. Вперше за все життя сина ми не бачились 20 днів. Це надто багато для мене на сьогодні. Наді мною вже встигли посміятись, мовляв, "це перша дитина, почекай, поки їх буде декілька і це пройде". Проте зараз в мене заплановані переліти туди-назад, тому що не хочу провести цей час без родини. Я після кожного ефіру буду летіти в Америку, а перед наступним ефіром назад.

Чи не думав новий суддя "Танців з зірками" показати дружині та сину рідне місто — Одесу?

Я чекаю з нетерпінням цього моменту, дуже хочу їх привести. Щодо Одеси — це мої корні, я не став американцем в Америці, я продовжую бути одеситом. Я в першу чергу виріс в своїй родині, а потім на якомусь континенті. Я тут, я українець та пишаюсь цим і буду це вселяти сину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передбачення від астролога: в кого з учасників "Танців з зірками" можуть скластись відносини?

У сина Макса Чмерковського є танцювальні гени від обох батьків. Кажуть, що в таких випадках розвинутись в танці набагато легше, аніж починати з нуля. Як почало подружжя розвивати ці здібності в синові, в яких стилях та хто вчить сина, а також чи є в самого Макса голівудські амбіції та чи збирається ставати актором? Дивіться у відео, розташованому вище.

Дивіться сюжет про суддівство Макса Чмерковського в "Танцях з зірками":