Сімейне життя ведучих ТСН: Марічка Падалко та Святослав Гринчук прокоментували поповнення в своїх родинах

Чи планують ведучі ТСН ще дітей та чому?

Поділитися:

Марічка Падалко та Святослав Грінчук, ведучі ТСН, поділились, чи не планують ще дітей, а також чи ходить донька Святослава в садочок та що Марічка привезла доньці з Америки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко розповіла про найголовніших чоловіків у своєму житті

Чи обговорюють ведучі між собою дитячі питання? Марічка Падалко розповіла:

"Скільки коштує няня?", "З ким діти поводяться краще: з татом чи з мамою?", — чи не єдине, про що ми зараз говорили.

Святослав розповів, що зараз вони з дружиною не планують другу дитину. А от чи планує Марічка? Зазначає:

Святослав, ми теж не планували ні другу, ні третю дитину. Всяке буває! У мене є зараз трохи ностальгія за маленькими дітьми, я хочу взяти на ручки всіх, хто приходить до мене з малюками, але розумію, що напевно я вже все. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Тато року 2021»: Тімур Мірошниченко отримав почесну нагороду, а Марічка Падалко зі Святославом Гринчуком разом з’явились на івенті

Проте Святослав заперечує: перша дитина з'явилася на сімнадцятому році знайомства з дружиною, тому в них з плануванням все серйозно. Проте Марічка вважає, що зарікатися не треба.

Чи ходить дитина Святослава, донька Дзвінка, в садочок? Пояснює:

Ми мали йти в садочок, коли почався ковід. Воно нас трохи налякало, ми на рік відтермінували і зараз ми знову вирішили, що в нас є няня та тримаємось осторонь.

Нещодавно ведуча Марічка Падалко була у відрядженні в Америці та пропустила День народження своєї доньки Каті. Як ведуча компенсувала свою відсутність в такий важливий день та що привезла зі Штатів у подарунок? Пояснила:

Перед тим, як сказати "так" та отримати в посольстві візу, я оговорила це питання з Катею і вона сказала: "Їдь, мамочка, все буде добре". Все що я могла зробити на відстані — замовити ранковий сюрприз у вигляді кульок та чекати до першої ночі у себе в Вашингтоні, поки мені не подзвонить кур'єр та не запитає "Чи можна заходити?" і я скажу "Так, заходьте". Я привезла їй, власне, те, що вона й замовляла. Вона дитина не вибаглива. Попросила багато солодощів. Це все, що я привезла. Я не дозволяю їсти багато солодощів, тому вона їсть їх потрошки. 

Обидвоє у минулому — спортивні журналісти. Знаємо, що Марічка Падалко бігає щорічно марафони, а от чи займається спортом Святослав дивіться в сюжеті, розташованому вище.