«Тато року 2021»: Тімур Мірошниченко отримав почесну нагороду, а Марічка Падалко зі Святославом Гринчуком разом з’явились на івенті

Тімур Мірошниченко отримав почесну нагороду

14 вересня у Києві відбулась церемонія нагородження всеукраїнської премії «Тато року 2021».

Поділитися:

Ведучими заходу «Тато року 2021» стали зірки ранкових випусків ТСН на 1+1 — Святослав Гринчук та Марічка Падалко. Зіркових татусів відзначили у дев’яти номінаціях. Серед гостей були помічені: співачки Марія Бурмака та Alyosha, ведуча Катерина Осадча. Гостей вечора розважали Наталка Карпа та Wellboy. 

Тімур Мірошниченко

Переможців у кожній категорії протягом місяця на сайті tatoroku.4mama.ua обирали всі охочі, а також експертне журі. За результатами народного голосування та експертів у номінації «Тато-блогер» беззаперечним лідером став ведучий «Твій день» та «Маскарад» на 1+1 Тімур Мірошниченко. Телезірка  разом з дружиною Інною, виховує 3-річну доньку Мію та півторарічного сина Марко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур у свій день народження показала фотографії з сімейного архіву: "Це мій перший день народження без мами"

Телеведучий зізнався, що вперше отримав подібну премію.

«Якщо подумати про всі нагороди, які коли-небудь отримував, то ця дійсно найголовніша, адже присвячена дітям.  Коли дізнався, що номінований – було приємно, адже відзначили, що я багато часу приділяю своїм діткам. Роблю багато речей які, деякі вважають не чоловічою роботою. Я татко, який і обід приготує, і погуляє, і підгузок змінить, і спати вкладе. Можу все. Коли виявилось, що ще і переміг  – на серці була щира, велика радість», — розповів про свої враження Мірошниченко.

Через робочий графік, ведучий «Твого дня» не зміг особисто отримати нагороду, на церемонію завітала дружина Інна. Зі сцени вона розповіла, що саме Тімур майже щодня збирає сина та дочку до садочків. І справляється з цим на відмінно. Одягти, приготувати їжу дітям, заспокоїти, коли вони плачуть, зібрати їх – все це дбайливий татко робить легко і з задоволенням.  

Тато року

Ведучі ТСН Святослав Гринчук та Марічка Падалко з’явились на заході як телепара. Марічка та Святослав не розмірковуючи погодились провести такий важливий івент, а у перервах музичних пауз залюбки фотографувались з усіма охочими та у сторіз ділилися з підписниками атмосферою заходу. 

Марічка Падалко, Святослав Гринчук та Катерина Осадча

Серед гостей церемонії — Катерина Осадча, яка замість Юрія Горбунова на сцені вручила нагороду у номінації «Тато в шоу-бізнесі» лідеру групи Антитіла Тарасу Тополі.

Нагадаємо, що у 2019 році у цій номінації переміг чоловік Каті – відомий продюсер, ведучий та актор Юрій Горбунов.

«Насправді, бути татом у шоу-бізнесі не так просто, потрібно поєднувати родину з гастролями і шоу-бізнесом. Такі татусі ніколи не знають, коли в них будуть вихідні: щільний графік зйомок у кіно, концерти, шоу, проєкти.  У  нашого тата  (має на увазі Юрія Горбунова – прим.ред) не буває останнім часом вихідних, і по неділях наступні кілька місяців ми його також не побачимо через «Танці з зірками», — сказала  Катя Осадча.

Нагороди також отримали: 

Тато в бізнесі — ресторатор Дмитро Борисов, 

Тато-спортсмен — колишній футболіст клубу «Явір» Андрій Пацюк, 

Тато-діяч культури — дитячий письменник Олександр Дерманський, 

Тато-освітянин — психолог, бізнес-тренер, керівник в Освітній холдинг open EDU Євгеній Мірошниченко, 

Тато- лікар — акушер-гінеколог Дмитро Боцюра, 

Grand-Тато — актор Станіслав Боклан, 

Тато Року вибір редакції  — Артем Гаврилюк 

Тато-гордість — юрист Дмитро Марушевський.